Magyar Design: Sixay Furniture

Bútoraik olyan embereknek készülnek, akik mindennél többre értékelik a minőséget, a maradandó értékeket. Akik nem eldobható, rövid életű, kicserélhető és helyettesíthető, személytelen bútorokra, tárgyakra vágynak, hanem olyanokra, melyekhez tartósan lehet kötődni, melyeket könnyű szeretni és megbecsülni, melyek akár tovább is örökíthetők, és nem vesztik el értéküket néhány év, vagy hónap használat után. Ezért műszakilag és esztétikailag is időtálló minőség kerül ki a Sixay Furniture műhelyéből.

20141113 TUL-0057 belle 20141113-TUL-0106-belle-iia2015 20141113 TUL-0036 belle

Faiparos múltam az általános iskola 5. osztályáig vezetem vissza, amikor repülőmodellezni kezdtem. A balsa és a modellező rétegelt lemez voltak az első faanyagok, amivel megismerkedtem. Általános iskola után a sors úgy hozta, hogy épületasztalos szakmunkás tanuló lettem, amit akkor nagyon utáltam, és menekültem abból a környezetből, de ekkor sikerült felismernem a tanulás értelmét és ekkor tanultam meg célokat kitűzni magam elé. Az első fontos cél Sopron volt. Bibliaként őriztem az egyetem tájékoztató kiadványát. A gimnáziumhoz képest plusz egy évet jelentett az asztalos kitérő, de szakmailag olyan fontos többletet adott, melynek előnyeit máig kamatoztatom. Sokat köszönhetek akkori mesteremnek Pető Ernőnek, aki megtanított a hagyományos fakötéseket kézzel precízen, finoman elkészíteni, kézzel fűrészelni, gyalulni, vésni. Közvetlenül nem használom ezt a tudást, de a kézműves finomság, melyet vevőink felismernek és szeretnek, ebben gyökerezik – mondja Szikaszai László a bútortervezéshez fűződő kapcsolatáról.

phpcO0ib4 phpt68CrV grace1 0118

Kézműves módszerekkel, nemes faanyagokból készített tömörfa bútoraik kortalan szépsége, kényelme és minősége megdobogtatja a hozzáértők szívét, a minőség pedig garantált, hiszen minden Sixay bútorra 5 év garanciát vállal a manufaktúra.

Sixay Furniture bútorait és kiegészítőit élőben is megtekinthetik az érdeklődők jövő héten az Otthon Design kiállítás magyar tervezők munkáit bemutató standján. Az Otthon Design kiállítás április 6-tól 10-ig várja az érdeklődőket a Hungexpo területén!