„Secret time for me”

A NON+ 2016-os tavaszi-nyári kollekciója két felvonásban került bemutatásra. Elsőként a kollekció azon darabjaival találkozhattatok, amelyeket Kiss Borbála, a NON+ márka tervezőjének húga álmodott meg. A második felvonás pedig most kezdődik.

12924378_10153471869541127_238471198263672089_n

A „Secret time for me” mottójú tavaszi-nyári kollekciót az önmagunkra fordított idő és annak minősége ihlette. Ezek a lélegzetvételnyi másodpercek, lopott pillanatok, amelyben elidőzhetünk, a tudatosan használt órák, örömteli napok, amelyek csak rólunk szólnak. Itt és most időt szánunk arra, hogy megéljük önmagunkat, a nőiességünket.

A nőként való lét, és annak megnyilvánulásai az adott hangulatunktól függően mindenkinél mást jelentenek. Néha elbújva, szavak és harsány gondolatok nélkül, észrevétlenül, befelé figyelve, néha pedig színesen, hangosan, bátran, megmutatva magunkat mindenkinek. Ezek mind-mind mi vagyunk. Kell a kontraszt, a sokoldalúság, a sokszínűség, így ennek megfelelően állítjuk össze és használjuk ruhatárunk darabjait is.

SS16_image_0010_ldpi

A legbensőnkben rejlő titokzatosság, ezernyi apró érzés, olykor csak szunnyadó, máskor kitörő érzelmek rímelnek a tavaszban rejlő energiával. Ezt a zsongást, színességet, igazi tavaszi hangulatot adja vissza a NON+ jelen kollekciója. Szinte megbabonázva buzdít minket arra a belső kalandra, hogy megismerve önmagunkat megengedjük magunknak mindezt.

Van egy lágy, könnyed, sejtelmes, csendes út – és van egy feltűnően színes, erőteljes megnyilvánulás. Mindez színekben, anyaghasználatban is jelen van ebben a kollekcióban. Két irány, ami mégis egy: A Nő.

SS16_image_0220_ldpi  SS16_image_0110_ldpi SS16_image_0710_ldpi

A fazonok letisztultsága, a szabásvonalak könnyedsége a kollekció egészére jellemző. A finoman építkező visszafogott formák légies egyszerűséget adnak a tavasz-nyári fazonok mindegyikének. Tudatos út ez, az anyagok és a színek játékával, az idő megfigyelésével és önmagunk megismerésével.

A NON+ tavaszi-nyári kollekciójához a már megszokott módon – NYD – Nyikos Dóri is készített láncot és karkötőt.

A 2010-ben Rainer Zsófi és Varga Cili által alapított „TheBétaVersion” kézzel készített táskáival színesíti tovább a NON+ kollekcióját. A letisztult, ugyanakkor különleges táskákon finoman ötvöződik a bőr és vízlepergető anyagok kombinációja. A Béta kiegészítők nem csak színeikben és formáiban, hanem kiváló minőségükkel is illeszkednek a NON+ tavaszi ruháihoz.

SS16_image_0720_ldpi

A kollekció darabjai már kaphatók a NON+ MOM Parkban és NON+ WEBSHOPban!