Zokni & Szandál

Műanyag homár és színes flitterek: a zokni és a szandál még mindig menő – megérkezett a Nebouxii hazai tervezőpárosának új, színes, felemás nyári kollekciója!

Lookbook7

A zokniforradalom már itthon is elindult, a Nebouxii pedig gondoskodik arról, hogy megállíthatatlan legyen: éppen ezért idén harmadik kollekcióját dobta piacra a kéklábú szula által inspirált márka. A zoknik mintái ezúttal mindenki által jól ismert nyári témákat dolgoznak fel: balatoni kánikula, pasztellszínű olvadó fagyi, burjánzó dzsungel, és a füllesztő városi panelek idillje, melyek a lábravalókon izgalmas mintákként jelennek meg.

Lookbook8 Lookbook6

Ha valaki még idén is abban a tévhitben élt, hogy a szandál és a zokni párosa ciki együtt, akkor nem találkozott Eszti és Kata zoknijaival: ezek különlegessége az anyag teljes hosszára és szélességére tervezett, nem sorolható, élénk színű minta, melyekkel bárki feldobhatja a bölcsész-szandálját, vagy a legegyszerűbb fast fashion boltokban kapható szettjét, és keményen tolhatja a 2016-os fesztiválszezonban az individualista önkifejezést.

Lookbook4 Lookbook5

Ha nem lenne elég a zokni formabontó mintája és színei, akkor jöjjön a már-már megszokott csavar a lányoktól: a kollekció mind az öt párja felemás, vagyis a jobb és a bal láb mintája bár tökéletes összhangban van, mégis eltér egymástól, kiegészíti, folytatja a másikat.

Lookbook3

A Nebouxii kétszemélyes tervezőpráosának tagjai közül Kerekes Kata felel a grafikáért, vagyis ő az, aki gyönyörű színes mintákká formálja a koncepciót, amit Sipos Eszterrel, a márka ötletgazdájával együtt találnak ki. A Nebouxii a design mellett nagy figyelmet fordít arra, hogy hazai gyárban készüljenek a zoknik, az elérhető legjobb minőségű német fonalból.

A lookbook-ban szereplő, egy szürreális szerelmi történetet megjelenítő fotókat a MOME MA végzős hallgatója, Donka Panna fotózta, a set design-ért Horváth Réka a MOME BA végzős hallgatója felelt.

Lookbook2

Az új kollekció megvásárolható online a www.nebouxii.hu-n és olyan hazai designboltokban, mint a MONO art & design, a wonderLAB, és a The Garden Studio. Emellett az Erzsébet téri WAMP vásárokban is felfedezheted a márka standját.