COS x Serpentine

A COS immáron negyedik éve szponzorálja a Serpentine Galleries Park Nights eseménysorozatot, így aktív támogatója az ebben a térben ideiglenesen otthonra lelt performansz-művészetnek, zenének, filmeknek, táncnak és irodalomnak. Idén, egészen 2016. júniusától szeptemberéig, a kijelölt péntek estéken, a Bjarke Ingels Group (BIG) által tervezett Serpentine pavilonjában lehetsz Te is a programsorozat részese.

Serp_NL_Render_01

„A Serpentine Galleries London egyik legfontosabb kreatív, oktatási és jótékony célú intézménye, amely mindig is jelentős hatást gyakorolt a COS csapatára. Megtiszteltetés, hogy ismét támogathatjuk a Park Nights rendezvénysorozatot, amely a kreativitás arcvonalában tevékenykedő művészeknek nyújt lehetőséget mesterségük bemutatására.” – Árulta el nekünk Marie Honda, a COS ügyvezető igazgatója.  

Serpentine_Update_IMG_05-758x512 DSC_1332 Serp_Landscape

Az izgalmas rendezvénysorozat alkalmából a COS két korlátozott példányszámú pólót dob piacra, nőknek és férfiaknak. Az újragondolt klasszikusok tervezéséről ismert márka szellemiségéhez hűen olyan részletekkel frissíti fel az alapdarabot, mint az A-vonalú szabás és a gumírozott ujjszegély a nőknek, valamint a felhajtott ujj a férfiaknak szánt darabon.

Serp_Womens_02 Serp_Mens_03 Serp_tshirt_01 Serp_tshirt_02

A szürke melánzs pólók 100% pamutból készülnek. A termékek július 12-től kaphatók a kijelölt COS üzletekben Londonban és Brightonban, a Serpentine Galleries-ben, valamint az interneten a cosstores.com oldalán Európa-szerte. A termék eladásából származó teljes bevételt a Serpentine Trust alapnak adományozzák.