Budapest Colors

Az Andrássy út 5. szám alatt nyílt meg a Projekt Showroom soron következő pop-up boltja, a „Budapest Colors” címre keresztelt, újragondolt magyar szuvenírbolt. A szervezők tavaly nyáron már kísérleteztek a témával, az idei évben azonban még különlegesebb a kínálat. Limitált kiadású ajándéktárgyakkal és rendhagyó módon turisztikai információs szolgáltatással is várják az érdeklődőket, hogy valóban emlékezetessé tegyék az idelátogatók számára a Budapesten eltöltött időt.

BP_POP_UP_print_061 BP_POP_UP_print_027 BP_POP_UP_print_026

Egészen szeptember 30-áig lesz nyitva a Projekt Showroom „Budapest Colors” című újragondolt magyar szuvenír boltja az Andrássy út 5-ben. A szervezők különleges szuvenírtárgyakat gyűjtöttek egy fedél alá, amelyeken keresztül megmutatkozik, milyen a város és az itt élők és alkotók valódi, sokszínű világa.

BP_POP_UP_print_058 BP_POP_UP_print_056 BP_POP_UP_print_055

„Az itt kapható ajándéktárgyak Budapest kortárs oldalát jelenítik meg, frissek és újszerűek mind egyediség, esztétikum és minőség tekintetében. Ez nagyon fontos volt számunkra a válogatás során. Tavaly szerveztünk már egy hasonló jellegű pop-up boltot, de ebben az évben még különlegesebb lesz a kínálat, részben azért is, mert kifejezetten a boltba készülő limitált kiadások is kaphatók lesznek. Olyan tárgyakat válogattunk össze, amelyeket mi magunk is szívesen vinnénk haza emlékbe, vagy lepnénk meg vele külföldön élő rokonainkat, barátainkat.” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

BP_POP_UP_print_088 BP_POP_UP_print_078 BP_POP_UP_print_074

A közel 170 négyzetméteres üzlettérbe több mint 80 különböző, kisebb és nagyobb hazai készítőtől, manufaktúrától válogattak termékeket a legkülönbözőbb árfekvésben. A kínálatban lesznek angol nyelvű könyvek és albumok, textíliák, kerámiák, apróbb dekorációs tárgyak, illatos szappanok és kézzel készített balzsamok. A gasztronómiai válogatásban lekvárok, szörpök, mézek, csalamádék találhatók, a divat kiegészítők között vászontáskák, neszesszerek, sálak, hátizsákok, de lesznek gyermekeknek válogatott ajándékok, valamint füzetek, útinaplók, nyomatok, és természetesen képeslapok is szép számban. A „Budapest élményt” pedig a boltban elérhető programajánló szolgáltatással igyekeznek teljessé tenni a szervezők, akik azt tűzték ki célul, hogy egyedi szuvenír kínálatuk mellett segítenek tartalmas időtöltést találni az érdeklődőknek.

BP_POP_UP_print_035 BP_POP_UP_print_033 BP_POP_UP_print_031

Az igényes termékválogatás a megszokott módon egy kifejezetten erre az alkalomra épített látványvilágban kap helyet, amelyben most a csapat maga tervezett és épített Csikós Krisztina vezetésével. A hófehér belső térben megjelenő város szimbólumokat Slip és Ábra graffiti művészek rajzolták, a kirakatokat pedig Szécsi Judit grafikus, papír dizájner tervezte és kivitelezte.


Praktikus információk:

Nyitva tartás: 2016. 07. 25 – 09. 30.

minden nap 10:00 – 20:00 // hétvégén és ünnepnapokon is

Helyszín: 1061 Bp. Andrássy út 5. földszint (utcai üzletbejárat)

facebook/projektshowroom

Az üzletben bankkártyás fizetésre is van lehetőség.