Crumpler Pop-Up Budapesten

A stílus, a praktikum és a sokszínűség végre nem egymást kizáró tényezők. Válassz magadnak útitársat a hét minden napjára, a nagyvárosi hétköznapoktól egészen a hétvégi pihenésig! Hordozd kényelmesen magaddal az irodát, a fotóapparátusodat vagy akár a túracuccaidat, bringázz, utazz a kedvenc táskáddal.  Az ausztrál Crumpler márka hosszú idő után ismét Magyarországon, időtálló darabjai egy pop-up üzletben lesznek elérhetőek az 5. kerület József Attila utca 24-ben.

A Crumpler vidám logója nem csak az életöröm és játékosság szimbóluma: legyen az a nagyvárosi dzsungel, ahol kihívásokkal teli mindennapjainkat éljük, vagy pihenés a béke egyik szigetén, a Crumpler táskák mindenhol megállják a helyüket, megbízható, praktikus és minden igényt kielégítő kísérői a sokszínű mindennapoknak.

RS3875_Campaign2014-Muli-1 (2)

Az eredetileg biciklisek számára kifejlesztett Crumpler több mint 20 éve megbízhatóan szolgálja az urbanista életigenlőket, csakúgy, mint a természet szerelmeseit. A kollekciók sokféle igényt elégítenek ki, közös jellemzőjük azonban, hogy a mai, aktív életformára lettek tervezve, víz és karcállóak, praktikusan építettek, kényelmesek és átalakíthatóak.

Muli Photo Campaign Image

Kifejezetten fotósoknak készült a Muli, a Doozie Photo és a Proper Roady termékcsalád, amelyekben rekeszek, párnázott elválasztók és kivehető fényképezőgép tok található, hogy a felszerelés biztonságosan szállítható és a szükséges pillanatban könnyen hozzáférhető legyen. A Red Dot Award (a megbízható minőség és design) díjas, hétvégi utazásra tervezett termékvonal, a Track Jack szintén elérhető a pop-up boltban.

Muli Photo Campaign Image

A márka nem csak a férfiaknak szól, a basic és professzionális termékek női vonalai mellett kimondottan hölgyeknek tervezett, városi viseletre szánt kollekciók is megjelennek a palettán, mint a Betty Blue és a hasított bőr Bavarian Boomer.

RS5058_BEBBT-003_Lifestyleshot6

A Crumpler védjegye a sokoldalúság, minőség és időtállóság, amit a termékekre szóló 30 év garancia is képvisel. A márka megtartotta kezdeti irányelvét, amely szerint olyan táskákat tervez, amik időállóan jól védik tartalmát, legyen az egy laptop, tablet, kamera és kiegészítői vagy akár az egész, egy táskában elférő mai nomád életünk.

Bavarian Boomer Weekender

A Crumpler Magyarország első pop-up üzlete az előfutára szeretne lenni egy későbbi saját márkaboltnak Budapesten. A pop-up december végéig lesz nyitva és minden nap 10:00 és 20:00 óra között várja az érdeklődőket.

A boltban elérhetők a MULI (a bringás életmódhoz), a BETTY BLUE (női vonal aktív városi életre tervezve), a DOOZIE (az egyszerűen nagyszerű darabok kedvelőinek), a TRACK JACK (Red Dot díjas kollekció az utazáshoz), a UTILTY BACKPAKCS (a kamerádhoz és legféltettebb technikai cuccaidhoz) és a PROPER ROADY (a városi felfedezőknek) kollekciók darabjai. 

Cím és nyitva tartás: Budapest 5. kerület József Attila utca 24., 10:00 – 20:00 óra között (és igen, tudtok kártyával is fizetni!)