Méterről méterre – Blind Chic. Jubileumi kiállítás a Design Héten

A márka öt éves szülinapját és az eddigi sikereket ünneplő kiállítással készül a Blind Chic. az idei Design Hétre. A Méterről méterre című kiállítás bemutatja a márka múltját a kezdetektől napjainkig, megismerked-hetünk a kollekciók darabjaival az Art Quarter Budapest kiállítótermében. 

banner

Öt év telt el a nagysikerű hazai táskamárka indulása óta. A Blind Chic. kollekció darabjai igazi must-have kiegészítőkké váltak a budapesti bringás szubkultúrában, de a siker nem állt meg itt – a márka webshopja épp úgy pörög külföldön is, mint itthon. A márka tervezői a Design Hét alkalmából visszatekintenek a múltba és egy átfogó kiállítás keretében mesélik el, honnan indultak, merre vezetett az újtuk az évek alatt és milyen tervekkel néznek a jövő elé.

“Egy őszinte és átfogó vizuális anyag bemutatására törekszünk, melyben helyet kapnak  majd a legfontosabb projektjeink, kollekciók, kollaborációk, kiemelt termékek, fotók és videók. Minden egyes terméket és projektet a fejlesztési stációnál figyelembe vett központi funkció, téma vagy inspirációs háttér ismertetésével mutatunk be. A kiállítás része lesz több infografika az eddig elért eredményeinkről és helyet kap egy installáció is a hamarosan megvalósuló kollaborációnk kapcsán” – meséli Vesmás Juli, a márka egyik alapíjótója.

BlindChic_DH_08 BlindChic_DH_07BlindChic_DH_01

Természetesen lehetőség lesz a vásárlásra is, a Blind Chic. pop-up boltjában a kiállítás ideje alatt az aktuális kollekció darabjai mellett régi kedvencek is kaphatóak lesznek. Emellett különleges pop-up varroda várja az érdeklődőket: a látogatók betekintést nyerhetnek a márka stúdiójába és korábban sérült/megrongálódott Blind Chic. hátizsákjuk ráncait is felvarrathatját egyúttal, ráadásul ingyen!

BlindChic_DH_06 BlindChic_DH_05 BlindChic_DH_04

Szeptember 24-én remélhetőleg napsütéses szombatunk lesz, így szuper programnak ígérkezik a Blind Chic. koraesti kiállításmegnyitója a budafoki Art Quarter Budapest vadiúj kiállítótermében. Biciklismárka kiállítására stílusos kerékpárral érkezni, remek bringaúton lehet haladni végig! Gyertek!

blindchic-logo-home-02

www.blind-chic.com