ENJOY by NON+

Kiss Sacitól már megszokhattuk, hogy nem hagy minket üzenet nélkül, amikor egy-egy új kollekciót megtervez. Sokan már ezért is várják az újabb NON+ modelleket. A hagyományt most sem töri meg a tervező.

A 2016 őszi kollekció mottóját egy tökéletes nyári pillanat ihlette. Amikor minden a helyén volt: a pillanat, amivel nem volt egyéb feladat, mint észrevenni, átélni és élvezni. Vajon a Te életedben hány ilyen pillanat van? Kezdd el figyelni, és rájössz: rengeteg. És akkor már csak egy feladatod van:

 

 

ENJOY!

…súgja a NON+ is. Nem véletlenül. Az élet apró csodái ott vannak körülöttünk – mindenütt. Nézz a világra más szemmel! Figyelj, és észreveszed a legegyszerűbb formákban rejlő titkokat is. Ahogy mi is tettük. Így a háromszög, a négyszög, a hatszög is új életre kelhetett a NON+ őszi kollekciójában. Ismert formák nyernek új értelmet, és állnak össze különleges ruhadarabokká a szemünk láttára, amit a gondosan megválasztott anyagok és színek egészítenek ki.

enjoy_10_hdpi enjoy_09_hdpi enjoy_08_hdpi enjoy_07_hdpi
Találjátok meg benne Ti is azt a sok-sok pillanatot, amelyekre rácsodálkozhattok, és amelyekről nektek is az jut eszetekbe: ENJOY!

enjoy_06_hdpi enjoy_04_hdpi enjoy_02_hdpi enjoy_01_hdpi

A kollekció darabjai már elérhetők a NON+ MOM Parkban, illetve online a NON+ WEBSHOP-ban!

Fotó: Rab Roland
Modell: Nemcsics Dorina
Haj: Józsa Gabi
Ékszerek: NYD
Táskák és övek: TÅSKA