Book of Design

Megjelent és már megrendelhető a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

A BOOK OF DESIGN 412 oldalon, magyar és angol nyelven, színes, látványos áttekintést ad a design világáról. A belsőépítészet, bútortervezés, ipari formatervezés és divattervezés témaköreiben az olvasók megismerkedhetnek a gyártó, forgalmazó cégek termékeivel, magyar és külföldi tervezőkkel. A PORTRÉ rovatban 70 magyar és külföldi designer szakmai életútjának legfontosabb állomásaiba pillanthatunk be. A külföldi designerek közül azokat mutatja be a könyv, akiknek terveivel a magyar piacon is találkozhatnak az érdeklődők. A TÁRGYAK-TEREK fejezet neves magyar és nemzetközi gyártó cégek Magyarországon is elérhető termékeiből, illetve tervezők belsőépítészeti munkáiból válogat a különböző kategóriákban: belsőépítészet, árnyékolástechnika, burkolat, bútor, fürdőszoba, konyha, technika, textil, világítás. A DIVAT-ÉKSZER fejezet a divat- és ékszertervezők színes világába kalauzol, ahol megtekinthetők az aktuális kollekciók, bemutatva az egyes alkotók gondolkodásmódját, sajátos stílusjegyeit.

screen-shot-2016-11-02-at-9-54-22

A BOOK OF DESIGN a magukkal és környezetükkel szemben igényes, személyes tárgyaikat, ruhájukat tudatosan választó embereknek szól. Bár trendeket is bemutat, ugyanakkor az időtlen stílusokat jeleníti meg, a minőség korokon átívelő, el nem avuló világát. A könyvet akkor is érdemes kézbe venni és megrendelni, ha valaki tájékozódni akar a magyar és nemzetközi design világáról, a trendekről, szeretne inspirációt kapni lakásának, irodájának berendezéséhez, vagy szeretne stílusosan öltözni, válogatni a legjobb divat- és ékszertervezők ruhái, ékszerei, kiegészítői közül.

screen-shot-2016-11-02-at-9-54-55

Ha pedig valaki a nézelődés során kedvet kap az egyes termékek, alkotások megvásárlására, vagy álmai lakásának, irodájának megterveztetésére, akkor a könyv INDEXÉBEN megtalálja a cégek, tervezők elérhetőségeit, akik valóra váltják elképzeléseiket. Az ÉRZÉKI DESIGN fejezet csábítóan szép képekkel villant fel néhány izgalmas alkotást, bútort, textilt, ékszert és kiegészítőt, Réz András írásával.  A könyv végén pedig hasznos összefoglalás található a magyar DESIGNSZERVEZETEKRŐL, oktatási intézményekről, eseményekről. A BOOK OF DESIGN mindenkinek hasznos, azoknak is, akik képben akarnak lenni a designban, a szépen formatervezett tárgyakban, és azoknak is, akik szép környezetben szeretnének élni, dolgozni, saját maguk is birtokolni vagy hordani szeretnék az adott bútorokat, textileket, lámpákat, ruhákat, ékszereket.

A könyv megrendelhető a www.bookofdesign.hu weboldalon, és maximum 3 munkanapon belül ingyenesen kiszállításra kerül Magyarország területén belül vagy átvehető a 3200 Posta Pont valamelyikén. A BOOK OF DESIGN emellett kapható Magyarország vezető könyvesboltjainak többségében, és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hírlapárusító üzleteiben.

A könyv ára: 5980 Ft. A BOOK OF DESIGN kiadója a CDC Studio Kft.