Bomo Workshopok a Cellux Csoporttal

Különleges workshop sorozattal készül az idei őszre a Bomo Art  és a Cellux Csoport! Lesz minden: papírékszer csodák, egyedi füzet és pecsétkészítés, szokatlan anyagtársítások, izgalmas megoldások, mindez csodálatos designerek társaságban, a Bomo Art szuperkedves csapatával. Nagy szeretettel ajánljuk!

Szuper dolog egyedi, kézzel készített ajándékkal előállni karácsonykor, de nem is kell annyira előreszaladni, hiszen rengeteg idő van még addig és nem is kell feltétlen ajándékban gondolkodni, mert a Bomo Art őszi workshopjai már csak az élmény és az izgalmas alkotótevékenység miatt is remek időtöltéssel kecsegtetnek!

dsc_0007

Háromféle workshop szerepel az őszi kínálatban, melyek a Bomo Art papírmanufaktúra és a Cellux Csoport tervezőinek közös ötleteléséből születtek: lesz design ékszer készítés papírból, gyöngyökből, féldrágakövekből, zsinórokból és nemes anyagokból a Cellux Csoport designereinek közreműködésével, akik különféle technikákkal készülnek az alkalomra. 3 különböző szett elkészítése közül választhatnak majd a résztvevők, amelyek fülbevalót, nyakláncot és egy kitűzőt tartalmaznak. Az elsajátított technikák ismeretében pedig a későbbiekben tovább lehet kalandozni a papírdesign végtelen rengetegében!

dsc_0054

A 3 órás workshopokon minden alkalommal a tervezők kedves és nagyra becsült alapanyagaival dolgoznak a résztvevők. A foglalkozásokon olyan alkotókkal találkozhatunk, akik elhivatottak az értékteremtés, a tudásmegosztás és közösségfejlesztés terén, ezt gyakorolják is nap mint nap, rendületlenül, végtelen lelkesedéssel.

dsc_0033

A workshopokra jelentkezni online lehet, a Bomo Art webshopján keresztül, vagy a részvételi díj befizetésével személyesen a Bomo boltokban, Pesten, vagy Budán, épp ami közelebb esik. A workshopok létszáma 6 fő/ alkalom, úgyhogy érdemes mielőbb jelentkezni!

A foglalkozások helyszíne: 1052 Budapest, Fehérhajó u. 5. (Kapucsengő: Bomo Art Budapest)

Részvételi díjak minden workshopra: 9. 900 Ft/fő/alkalom, ami tartalmazza az összes alapanyagot, új technikák elsajátítását és a produktumot magát.

Bomo workshopok az év végéig:

2016. november 11. 16:45-20:00 Egyedi, design ékszerek

2016. november 25. 16:45-20:00 Egyedi füzet- és pecsétkészítés

2016. december 9. 16:45-20:00 és 2016. december 10. 16:45-20:00 Karácsonyi díszek és égőfüzér

2016. november 11. 16:45-20:00 Egyedi, design ékszerek