Manage [it] Yourself – EXTRA – Fókuszban a designmenedzsment

Mivel közeledik a felvételi jelentkezés benyújtásának határideje a Manage [it] Yourself szervezői egy kis segítséget szeretnének nyújtani azoknak, akik érdeklődnek a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzés iránt. Mire való a design- és művészetmenedzsment? Hogyan dolgozik együtt egy tervező, alkotó és egy menedzser? Milyen a DMM képzés a MOME-n? Van-e megkötés az előképzettséget és korosztályt tekintve?

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására.

“Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók. Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg” – mesélik a szervezők az eseménysorozatról.

A következő, február 9-i Manage [it] Yourself est meghívott vendégei Szász Eszter, aki a szakon végzett és jelenleg három márkával dolgozik együtt, Lebó Eszter, aki a diploma után maradt a MOME-n, a Brand Iroda kommunikációs menedzsereként; továbbá Fazekas Fanny, aki finnországi Erasmus útjáról fog mesélni. A férfiak képviseletében pedig Kocsis Máté érkezik, aki jelenleg is a képzés hallgatója és elmondja, hogy szerinte miért van lánytöbbség a szakon, annak ellenére, hogy rendkívül nagy szükség lenne a fiúkra is ezen a területen. Az eseményre ellátogatók azt is megtudhatják, hogy miért lehetséges egészen különböző BA képzésekről a szakra érkezni.

16386933_712974115535750_6487385864243526656_n

A Manage [it] Yourself – EXTRA ezúttal a MOME Z épületében lesz, ugyanis az idei félévtől a MOME hivatalosan is átköltözött, a szervezők pedig fontosnak tarják, hogy a leendő hallgatóknak is lehetőségük legyen megismerkedni az új környezettel. 

Helyszín: MOME Z Épület, 1111 Bertalan Lajos utca 2.

Időpont: Február 9. csütörtök, 19 óra

A Facebook esemény itt érhető el.

A MOME design- és művészetmenedzsment szakról további információkat a Facebook oldalukon és a honlapon találtok.