2. ArtHungry Díj: Fotó & Film – elindult a nevezési időszak

Az 1. ArtHungry Díj sikerén felbuzdulva az ArtHungry.com hazai kreatív közösségi oldal 2017. április 3-án elindította második kreatív versenyét. A szervezők ezúttal fotó, film és animáció témakörökben várnak nevezéseket. A Fotó & Film verseny április 3-tól, április 23-ig tart és a pályázó alkotók fotókkal, rövidfilmekkel és animációs munkákkal nevezhetnek. A zsűri az elmúlt 2 év legjobb minőségű hazai alkotásait keresi az adott tematikával és kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

Az ArtHungry.com egy független online közösségi oldal, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, kommentelhet, követhet másokat, belső üzeneteket küldhet és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. Az oldalnak több ezer aktív regisztrált tagja van és több mint háromezer munkát publikáltak már rajta.

Screen Shot 2017-04-04 at 14.33.31

A Fotó & Film díj szakmai zsűrijének tagjai:

Dobos Tamás

Többszörösen kitüntetett fotográfus és operatőr.

Fábics Natália

Filmtörténész, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója.

Filkey Áron

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen diplomázott, New Yorkban élő art director, grafikus.

Rév Marcell

Prima Primissima Junior díjas és számos szakmai díjjal kitüntetett operatőr.

Tábori-Simon José

Magyar Formatervezési Díjas, Aranyrajzszög Díjas tervezőgrafikus művész.

Viszlay Márk

Számos hazai és nemzetközi szakmai díjjal kitüntetett divatfotós.

2_arthungry_dij_2

Az ünnepélyes díjátadóra május 5-én kerül sor, a Bálna Budapestben található HYGGE rendezvényhelyszínen. A Díj hivatalos oldala: https://awards.arthungry.com/hu/2017/foto-film/