IKEA STOCKHOLM 2017

Megérkezett az IKEA új STOCKHOLM 2017 kollekciója, melynek minden darabja tökéletesen beleolvad az otthon enteriőrjébe. Minden STOCKHOLM bútor és kiegészítő olyan természetes anyagokból készült, mint a rattan, a szájjal fújt üveg és a kőris. A legmagasabb minőségű skandináv modernitás jellemzi a forma, a funkció és az anyagok tekintetében.

PH141800 PH141803 PH141798

Életünk minden területén jelen van a természet – az évszakok komótos változásában, vagy azokban a pillanatokban, amikor a nyár fénye visszalopózik a komor tél után. A természet ütemét nem lehet sürgetni. Ugyanez mondható el a minőségről is. A természetes, kellemes érintésű anyagoknak időre van szükségük. Az egyedileg fújt üveg elkészítése olyan szakértelmet igényel, ami csak hosszú évek munkája alatt sajátítható el. A nagyszerű vízfestményekhez ügyes kezek kellenek. Az ilyen pontossághoz is időre van szükség.

A bútorok és otthoni kiegészítők is lassan fejlődnek és kelnek életre: minden darab egy alkotói folyamat megünneplése. Az IKEA STOCKHOLM kollekciójának tervezése is ebben a szellemben és a megfelelő tempóban történt, minden apró részlet átgondolásával, a folyamat ízlelgetésével. Az eredmény egy kortárs, de mégis időtlen kollekció gyönyörű arányokkal és részletekkel, természetes formákkal és csodás kényelemmel.
PH141748 PH141784 PH141741
Az első STOCKHOLM kollekció 1984-ben látott napvilágot. Minden új kollekció különbözik az előzőtől, de néhány fontos részletükben mégis hasonlítanak: mindegyiküket a formai minőségben megnyilvánuló skandináv modernitás jellemzi a funkciók és anyagok tekintetében – mindez pedig elérhető áron! A legújabb STOKCHOLM kollekció sem más ilyen tekintetben: a 47 darabból alapos odaadással összeállított sorozat darabjai természetes anyagainak köszönhetően – rattan, fújt üveg, kőrisfa – tökéletesen illeszkednek az otthon már meglévő stílusához. A darabok szépségét a hétköznapi kényelmes használat, és az abban lelt öröm adja – ezek a darabok hosszú éveken át hűen szolgálják tulajdonosukat. A kollekció darabjai már kaphatók a budapesti IKEA áruházakban!