müskinn’s TIGER

‘Harmónia, kiegyensúlyozottság és természetes erő. Ezeket kapjuk és tanuljuk a tigristől.’

Egy emberközeli, a mindennapokra szánt táskasorozatot hozott létre idén tavaszra a müskinn a tigris jegyében! A kollekció tigris alapmotívuma a kínai kultúrában az erő, az egészség, a védelem és az értelem jelképe.

A TIGER sorozat ikonikus darabja egy átlátszó válltáska, ami nem engedi elrejteni a személyiséghez tartozó tárgyakat, ezzel hírdeti: ‘mutasd meg ki vagy, mutasd meg mid van!’ A további három modell sok színben elérhető, így bárki megtalálhatja a leginkább hozzá illőt.

müskinnsTIGER1a müskinnsTIGER1b

A müskinn’s TIGER karakterközpontú kampányfotói és videója a sokféleséget és az önelfogadást hangsúlyozzák. A képeken szereplő modellek egymástól merőben különböző karakterek a tervezők közvetlen környezetéből, akik vállalták és megmutatták magukat a kamerák előtt Budapest ismert és rejtett zugaiban.

müskinnsTIGER6a müskinnsTIGER6b müskinnsTIGER5a müskinnsTIGER5b müskinnsTIGER4a müskinnsTIGER4b müskinnsTIGER2a müskinnsTIGER2b

A müskinn TIGER kollekciójának darabjai 90%-ban természetes hazai alapanyagokból készülnek,  melyeket saját tervezésű, lézervágott fémkiegészítőkkel kombinálnak, melyeknek formai inspirációját a ‘tigris’ kínai írásjele adta.

A müskinn’s TIGER május 1-ig 15% kedvezménnyel megvásárolhatók a Telepen – 1075 Budapest, Madách Imre út 8!
Nyitva tartás: 
Hétfő-Péntek: 12:00-20:00
Szombat: 16:00-20:00
Fotó: Deák Éva
Tervezők: Tóth Eszter, Sziládi Noémi, Rakovszky Zsófia
Styling: Ivanyiv Krisztina