Floating Boutik #1

Különleges, új design eseménnyel gazdagszik Budapest: az A38 és Alick Sethi londoni származású DJ közös szervezésében augusztus 27-én, az utolsó – hivatalos – nyári vasárnap alkalmával valósul meg a Hajón az első Floating Boutik zenés társasági design esemény és zsibvásár.

A Floating Boutik ötlete egyesen Londonból érkezett Budapestre, hogy augusztus 27-én a város legújabb art piacát rendezze be az A38 hajón. A 2000-es évek elején Londonban a Magic Loungeabout pár alkalom után a város egyik legfelkapottabb alternatív kulturális rendezvénye lett. A híres London Spitalfields Market Spitz koncerttermében minden hónapban egy vasárnap délutánra összegyűltek a helyi művészek, designerek, zenészek, és alkotásaikkal egy különleges atmoszférájú eseményt alakítottak ki. Alick Sethi akkor DJ-ként vett részt a Magic Loungeabout vasárnapokon, most Budapesten szervezőként és DJ-ként indítja el Floating Boutikot az A38-on.

„Budapesten rengeteg tehetséges művész, kézműves, kreatív ember van és emellett számtalan olyan hely, ami otthont adhat egy ilyen chill-out vasárnapi rendezvénynek, így arra gondoltam, hogy a barátaimmal belefogunk a Floating Boutik szervezésébe. Augusztus 27-én igazi lounge hangulatot varázsolunk a hajóra, hol a vendégek nézelődhetnek, vásárolhatnak, ismerkedhetnek, vagy csak barátaikkal élvezhetik egy ital mellett a nyár utolsó vasárnapját. Szeretném hangsúlyozni, hogy a rendezvény kapui mindenki előtt nyitva állnak, szeretettel várunk ha vásárolni szeretnél, de akkor is ha csak ejtőznél egy kellemes környezetben. Hozd el a családodat és a kedvenceidet is akár. Senkit sem fogunk hazaküldeni!” – tette hozzá Alick.

Az esemény célja, hogy olyan feltörekvő művészeket mutasson be, akik a nagyközönség előtt talán még nem annyira ismertek, emellett persze lesznek már bejáratott nevek is. A nyárvégi, chill-out hangulatot több DJ is biztosítja, valamint masszőr és kis performanszok színesítik majd a vasárnapot.

A piac 11-kor nyit, és egészen délután 7-ig tart a felső dekken, míg az alsó teraszon ezalatt zsibvásár zajlik délelőtt 11-től délután 5-ig. Aki szeretné az estét is a Floating Boutikon tölteni (és ki nem szeretné?) azok a felső részen nézhetik meg a naplementét és élvezhetik a varázslatos lounge hangulatot a nap végéig.

Floating Boutik, 2017. augusztus 27., 11.00 – 17.00, A38 Hajó

A rendezvény ingyenes.