Bomo Art X Ducsai Leather Goods

Különleges az idei év a Bomo Art számára, hiszen 20. születésnapját ünnepeli a papírmanufaktúra, ennek örömére 2017. során rengeteg újdonsággal készül a márka!  

“Összefogtunk más területen alkotó művészekkel, designerekkel és valóra váltottuk egy régi álmunkat! Ducsai Judittal együttműködve, kíváló bőrök felhasználásával és a jellegzetes Bomo Art minták vászonra szitázásával elkészítettük az első Bomo Art táskakollekciónkat” – meséli Boldizsár Károly, a márka alapítója.

Vauxhall_ballon5

A Ducsai Leather Goods kisszériás termékei mellett a Ducsai Unique Leather márkanév alatt futnak a vásárló igényei szerint kialakított, saját stílusát hangsúlyozó modellek. Ducsai Judit funkcionálisan kialakított táskái és kiegészítői karakteres elemeket, megoldásokat hordoznak, gondosan válogatott bőrből, illetve masszív lenvászon párosításából születnek, barna-nyers színkombinációban.

Bazsarózsa_csokor2 Bazsarózsa_csokor_A5

A  Bomo Art Limitált Táskakollekció darabjai egyszerre különlegesek és praktikusak. Külső, és belső zsebeibe elrejthetjük az apróbb tárgyainkat, helyet kapott a táskákban kulcstartó és külön kis tároló a tollak számára. A kollekció táskái három féle grafikával  – Vauxhall ballon, Tukán, Bazsarózsa csokor – készülnek, mintánként számozott példányban. A táskákhoz illő limitált szériás naplók és határidőnaplók is készülnek, hogy teljes legyen a szett.

Tukán_táska Tukán_negyzet

A táskák 2017. szeptember 15-étől elérhetők a Bomo Art üzleteiben és a webshopon, vagy a www.ducsaijudit.hu oldalon 2018 áprilisáig. 

Fotók: Rácmolnár Milán