Happiness Diary

Puskás Marcell a Budapesti Metropolitan Egyetemen végezett tervezőgrafika szakon, elsősorban kiadványszerkesztéssel, betűtervezéssel foglalkozik. A napokban jelent meg legfrissebb projektje, a ’’Happiness Diary”, egy különleges naptár, mely több funkcióval is rendelkezik, mint átlagos társai: segítségével napról-napra nyomonkövethetjük hangulatunkat és érzéseinket.

puskaas_happiness_diary02 puskaas_happiness_diary06 puskaas_happiness_diary09

Az egyes hónapok között motivációs üzenetek és hónaptervező oldalak is találhatók. Emellett befejezetlen mondatok, igaz-hamis állítások, pozitív-negatív érzelmek, és rajzolásra szánt területek is helyet kaptak a naplóban.

puskaas_happiness_diary08

Mindezek mellett a kognitív viselkedésterápia elveit követve a napló segítséget nyújt abban, hogy elsőként azonosíthassuk, majd meg is változtathassuk a problémás gondolkodási szokásainkat boldogságunk elérése érdekében.

A könyv mérete megegyezik az okostelefonok méretével, okossá azonban csakis a felhasználója teheti. Borítója tükörként funkcionál, hiszen a selfie korszak kései szülöttje. Hasznossága mellett arculata is egyedinek számít, hiszen a  könyvben található betűtípusok Marcell saját tervezésű fontjai.