KALE by DYAN

A Dyan márka nevét tervezőjéről, Polgár Diánáról kapta, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem divat- és textiltervezés szakán végzett, a cipőkészítés gyakorlati tudását pedig a híres magyar Asso cipőnél sajátította el. A DYAN márka a szimmetriával és asszimetriával játszik, az elegáns vonalvezetést geometrikus formákkal kombinálja.

KALE_ LINDA_NC A kényelem mindig elsődleges szempont – ezek a cipők kiváló társak egy hosszú szaladgálós naphoz, ugyanakkor remekül megállják a helyüket egy elegánsabb szett kiegészítőjeként is. A DYAN cipők a legjobb minőségű alapanyagokból kézzel készülnek, szakszerű, aprólékos munkával, Magyarországon.

KALE_LOIS_TN KALE_ANNEK_NC KALE_XARIA_TN

A DYAN legújabb kollekciója a gyerekeket és felnőtteket egyaránt lebilincselő optikai játékból, a kaleidoszkópból inspirálódott. A fény felé tartva, a kaleidoszkóp csövébe nézve apró színes csillogó geometriai alakzatokat látunk, ezeket idézik vissza a cipők, formai kialakításukban és színvilágukban egyaránt. A kaleidoszkóp forgatásakor látható képek, minták köszönnek vissza a kék, bordó és ezüst bőrök felhasználásával készült félcipőkön, amelyek a DYAN őszi kollekcióját alkotják.

A kollekció darabjai elérhetőek a DYAN webshopjában, Budapesten az nr. 3 Store Szervita téri üzletében, Szombathelyen pedig a CBR Collection boltjában.

Fotó: Zergi Borbála