JUSTa – Az 1 perces térátalakító

Mióta megnyitottuk a Stilshop-ot, különösen nyitott szemmel járok-kelek az internetben, és azok mellett a dolgok mellett, amelyek nekem személy szerint tetszenek, igyekszem külön figyelmet szentelni azoknak, amik illenek vadiúj design boltuk kollekciójába is.

A JUSTa-t már korábban kiszúrtam: a falimatricák széles palettájáról különösen ízléses csomagolásaikkal, és mindig megújuló, kreatív kollekciójukkal tűnnek ki. Nemrégiben fel is vettem velük a kapcsolatot, minek eredményeképp a múlt hét végén meg is érkezett az első JUSTa szállítmány a Stilshopba, én pedig kapam egy nagyon édes dolgot ajándékba: egy Tiny Faces matricakollekciót 🙂

IMG_9296

A JUSTa márka alapítói, Takács Judit és Onódi Roland grafikusok az évek során azt tapasztalták, hogy ideális számukra a közös munka, mert jóllehet stílusuk meglehetősen különböző, talán pont ebből adódik, hogy remekül kiegészítik egymást. Míg Judit kusza vonalakkal és cuki illusztációkkal dolgozik legszívesebben, Roland ízléséhez a geometrikus minimalizmus áll közelebb – a JUSTa kollekciójának falmatricái között mindkét vonal megtalálható: dínók, erdei kisállatok, galoppozó unikornisok és szabályos rendben sorakozó rombuszok, háromszögek és gemetrikus szettek teremtenek hangulatos egységet.

forest-bla-600x600 unicorn-gol-600x600 flash-paris-600x600 dino-oli-600x600faces_kitchen-600x600

A matricák (direkt nem nevezem őket falatricáknak, mivel számos más felületet – füzetet, bögrét, laptopot, bútort – is klaszul dekorálhatnak) különlegesen ízléses és okos csomagolásban kaphatók: a legtöbb csomag speciális papírsablont is tartalmaz, melynek segítségével garantáltan profi szabályossággal találják meg a matricák ideális helyüket a térben.

➕Így készült! ➕#werk #justamomentz #babyberryesbaratai #wallart #walldecor

A post shared by @justamomentz on

 

Mostantól tehát a Stilshopban is elérhetők a JUSTa matricák! Látogassatok meg minket és válasszátok ki a kedvenceteket – a karácsony közeledtével gondolhattok úgy is rájuk, mint egyedi, kreatív csomagolás-kiegészítőkre!