WAMP Design Vásár – DIY nap

Ha szeretnétek saját kézzel készült, személyes tárgyakkal díszíteni otthonotokat, vagy szívesen elkészítenétek egyedi ékszereiteket, kiegészítőiteket, ajándékaitokat, most megvalósíthatjátok ezt kedvenc WAMP-os tervezőitekkel! A novemberi WAMP már a télre hangol, a nagy WAMP DIY nap egész napos közös alkotással várja az érdeklődőket!

Révai Sára fotográfus 14 évesen vett először kezébe fényképezőt, és azóta sem tette le, legfeljebb azért, hogy ellássa a szentendrei tanyájukon élő jószágot, tyúkokat, kecskéket, és természetesen lovakat. A HangOn Photo Sára egyedi művészképeit gyűjtötte össze és kínálja dekorációnak lakásba, irodába, szállodába.

Révai Sára

A VENGRU márka egyik sajátossága, hogy egy interaktív weboldalon egy 3D-s tervezőprogram segítségével tervezhetitek meg a táskátok részleteit, így mindenki saját stílusára alakíthatja a táskákat. Ha magad is alkotószellemű vagy, nem átmeneti megoldást keresel, hanem hosszú távon gondolkodsz, akkor kezdd el összerakni saját táskádat!

Vengru

Az AGNESKOVACS táskákat tervezőjük, Kovács Ágnes, jellemzően egyetlen darabból alakítja ki, melyek tervezésekor az egyszerűségre törekszik, még akkor is, ha az egyszerűnek tűnő dolgok a legnehezebbek. Fontos számára, hogy az anyag megtartsa saját karakterét, ezért csupán hajtással és minimális szabással alakítja ki a kívánt formát. A magas minőségű bőrből készült különleges táskák Európa legnagyobb városai után most a WAMP-ra is megérkeztek.

Agneskovacs

Most vasárnap a Stilshop is jelen lesz a WAMP-on! Ha nincs időtök a sűrű karácsony előtti hátköznapokon ajéndékokat vásárolni, látogassatok el a novemberi WAMP-ra ahol kedvenc hazai tervezőink tárgyaiból kínálunk különleges szelekciót – a legszebb magyar papír termékek és ajándéktárgyak között válogathattok, ráadásképp lesz sokféle 2018-as határidőnapló és falinaptár is!

Stilshop

Workshopok WAMP-os alkotókkal

Ha már eleget nézelődtetek a vásári forgatagban, alkossatok saját kézzel, WAMP-os dizájnerek vezetésével! A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, a feliratkozás a helyszínen hoszteszek segítségével történik.

A workshopok időpontjait és részletes leírását itt találjátok!

Varga Judit: DEKOR.ÁLOM – Könyvdedikálás 10-11h

Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja

változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén. A BOOOK Kiadó gondozásában kiadott első könyve több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv, olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben. A könyvben bemutatott 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe a kezdők is bátran belevághatnak.

A Hónap tervezője novemberben: The Naan Design

A The Naan Design magyar kortárs design brand tervezője Litvin Natasa. A kézzel készült prémium bőr ékszerek, kiegészítők és táskák elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő nagyvárosi nőknek készülnek.

A teljes interjú itt olvasható.

A vásárra a belépés 500 forint, ami egyrészt levásárolható a WAMP kiállítóinál, másrészt a rendezvény minden programja ingyenes! Ráadásul az első 500 látogatót igazi WAMP-os édességgel ajándékozzuk meg a Cukorka – Sweetfabric Budapest jóvoltából.

WAMP Design vásár / Alkossunk együtt – DIY nap

2017.11.19.

Millenáris B csarnok

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Nyitva tartás: 10 – 18h

A belépés 500 Ft, amely levásárolható. Feltételek az alábbi honlapon érhetők el: www.wamp.hu