NON+ Advent Shopping Days – Malinovka

Izgalmas tematikus Shopping Day sorozattal és különleges vendégekkel várja vásárlóit a NON+ Andrássy úti Showroomja az adventi péntek estéken. A sorozat első vendégeként december 1-jén a Malinovka papírmárka tervezője, Szolnoki-Szendrődi Judit mutatja be legújabb határidőnaplóit, jegyzetfüzeteit és kisebb ajándéktárgyait a NON+ bemutatótermében.

Letisztult minimalizmus, játékos kreativitás, monokróm paletta és az apró részleteknek szentelt gondos figyelem jellemzi a Malinovka termékeit – a leírás tökéletesen összecseng a NON+ filozófiájával! Éppen ezért választotta a népszerű hazai divatmárka Adventi Shopping Days eseménysorozatának első vendégeként Szolnoki-Szendrődi Judit designert, aki papírmárkája legfrissebb kollekcióját mutatja be az érdeklődőknek. 


Judit formatervezőként és design managerként diplomázott 2005-ben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. 2013 óta Malinovka márkanéven tervezi és készíti gyönyörű papírtermékeit – határidőnaplókat, rajzkönyveket, noteszeket, füzeteket és kisebb ajándéktárgyakat, melyek az elmúlt évek során a legnevesebb budapesti design üzletek és múzeum shop-ok polcairól köszönnek vissza. A márka karakterét a finom kézi rajz illusztrációk és a legjobb minőségű, újrahasznosított alapanyagok harmóniája jellemzi. Az egyedi, kézműves kivitelezésnek köszönhetően a Malinovka kollekció darabjai különleges értéket képviselnek.

December 1-jén 15.00 és 19.00 óra között a NON+ vásárlói személyesen találkozhatnak a Malinovka tervezőjével és válogathatnak az ünnephez méltó különleges egyedi designtermékei közül, meglepetésként pedig ezen a napon minden NON+ vásárlás mellé ajándék Petite notesz vagy rajzkönyv jár!

NON+ Showroom:
1061 Budapest, Andrássy út 20. 2. emelet 6. (az Operánál)

NON+ Advent Shopping Days – Malinovka – nyitva tartás:
December 1. péntek 11:00-19:00-ig