Karácsonyi képeslap workshop a ZUG Műhellyel

A Stilshop létrehozásakor egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol a design bolt funkció mellett más izgalmas események is helyet kaphatnak. Mivel a boltunk a Bang & Olufsen márkabolt és kávézó mellett a Hygge szerves részét képezi, kézenfekvőnek tűnt, hogy a Hygge rendezvény helyszín tágas terében valósuljanak meg a Stilshop nagyobb létszámú programjai.

Decemberben több workshopot is tartunk: Franta Ági fényfüzéres workshopja kezdi a sort, december 9-én szombaton pedig a ZUG Műhely fiatal alkotói, Bíró Eszter, Kováts Lilla, Szász Ákos és Mayer Tamás lesznek a vendégeink, akik egy különleges képeslap workshoppal várják az érdeklődőket!

Mániánk a papír, az illusztráció és az analóg megoldások, hiszünk benne, hogy a kézzel írt sorok és a hagyományos karácsonyi üdvözlőlap személyesebb, és szívet melengetőbb emlék lehet, mint a digitális formátumú üzenetek. Ezt a témát jártja körül a Stilshop és a ZUG Műhely közös képeslap workshopja, melynek alkalmával a műhely designereinek képeslapjait kínáljuk postakész, illetve színezhető verzióban. 

A workshop során a fiatal grafikusok saját tervezésű karácsonyi üdvözlőlapjai közül válogathattok, melyeket akár saját ízléseteknek megfelelően személyre is szabhattok. Színezhetitek, festhetitek, dekorálhatjátok őket, vagy a kész változatokat láthatjátok el személyes üzenetekkel. Az elkészült képeslapokat a srácok postára is adják a workshop végén, hogy garantáltan célba érjenek karácsonyra!

A workshop alkalmával 500 és 650 Ft áron vásárolhatjátok meg a ZUG Műhely képeslapjait, emellett a résztvevők a Hygge kávézójának dán specialty kávéi és helyben sütött péksüteményei közül is válogathatnak!

Helyszín: StilshopHygge

Bálna Budapest, 1093, Fővám tér 11-12.

Időpont: December 9. 12.00 – 18.00