NON+ TAVASZVÁRÓ BASIC NAPOK

Különleges színes minikollekcióval lepi meg rajongóit a NON+ márka a tavasz beköszöntével!
A BASIC kollekció legkedveltebb stílusos fazonjai királykékmenta éstürkizkék színekben lesznek elérhetőek február 23-tól a márka Andrássy úti Showroomjában! Ha szeretnétek egy egyedi NON+ BASIC darabot, most a Tiétek lehet!

A NON+ BASIC kollekció darabjai azért különlegesek, mert bármilyen élethelyzetben tökéletes társak a minennapokhoz. Egy NON+ BASIC ruhában úgy érezheted magad elegánsnak és vagánynak, hogy közben a lehető legkényelmesebb viseletben van részed. A BASIC kollekció minden darabja harmonikusan illeszkedik a már korábban megvásárolt NON+ ruhákhoz, egy-egy újabb fazon vásárlásával pedig tökéletesen kiegészítheted már meglévő ruhatárad!

Az idei tavaszi kollekció előfutáraként a kék szín 3 markáns és energikus árnyalatát választottam a tavaszváró kapszulakollekcióhoz, melyek lélek szinten többek között a hűséget és abizalmat is jelképezik. A NON+ régi és tudatos vásárlóinak szeretnénk ezzel kedveskedni, leendő vásárlóinkat pedig a színeken keresztül megszólítani a jól ismert NON+ BASIC darabjaival. A 120 alaptípust számláló BASIC ruhatár 45 légnépszerűbb fazonját – melyek hagyományosan fekete, fehér, szürke és piros színben kaphatók – tavaszi felfrissülésként most elkészítettük a kék 3 legkedveltebb színárnyalatában. királykék, menta és türkizkék darabok limitált készlet erejéig lesznek elérhetőek kizárólag a NON+ Showroomban, ahol kényelmes körülmények között, baráti hangulatban nyílik lehetőségünk személyesen segíteni vásárlóinknak a tökéletes darabok kiválasztásában”– mondja Kiss Saci, a márka tervezője.

A limitált darabszámú minikollekció a Tavaszváró BASIC napok alkalmávalmutatkozik be február 23. és március 18. között a NON+ Andrássy úti showroomjában, ahol a megszokott finom kávéval, illatos és pezsdítő menta teával, nagy szeretettel vár mindenkit a NON+ csapat!

NON+ Showroom: 
1061 Budapest, Andrássy út 20. II. emelet 6. (az Operánál)
Telefon: 06 30 253 0193

Nyitva tartás:
Hétfő – szombat: 11:00-19:00
Vasárnap: 11:00-16:00

www.nonplusz.hu

A fotókat Rácmolnár Milán készítette.