Pecséttervezés és Ökofüzet – Visu workshop a Stilshopban

Bodó Vera a VISU.visualplayground megalkotója személyre szóló nyomdákat tervez. Egyedi elképzelések alapján megvalósuló nyomdáit aprólékos tervezést követően hozza létre, amikkel különböző felületeket, papírokat, textileket printelhetünk, de Ex libris formájában is működnek, melyekkel kölcsönadott könyveinket jelölhetjük meg. Tartsatok velünk a VISU és a Stilshop közös workshopján április 7-én, ahol megismerhetitek az egyedi pecsétek készítésének minden csínját-bínját!

Verával még karácsony előtt ismerkedtem meg, mikor ellátogatott hozzánk a Stilshopba, hogy megmutassa saját készítésű pecsétekkel megmintázott karácsonyi üdvözlőlapjait és neszereit. Tárgyai egyediek, és minden apró elemükben magukon viselik az odaadó kézimunka és az alkotás szeretetének jegyeit. Mikor legfrissebb workshopterveinken ötleteltünk, nyomban Vera neve merült fel – úgy gondoltuk, hogy izgalmas élmény és szórakoztató program lenne együtt létrehozni egyedi pecséteket, amikkel aztán személyre szabhatnánk a legkülönfélébb tárgyainkat – így született meg a pecsétkészítő workshop ötlete.

A VISU workshop alkalmával elsajátíthatjuk a pecséttervezés lépéseit és megtapasztalhatjuk a kézi print lelassulós élményét! Tartsatok velünk április 7-én, szombaton és próbáljátok ki a pecsétkészítés alapvető technikáit, hozzátok létre saját elképzeléseitek alapján személyes nyomdátokat! A kézzel készült nyomdákat az eseményen egyből ki is próbálhatjuk majd, mert teljesen üres felületű, natúr borítású, ökotudatos, prémium papírokkal tűzdelt jegyzetfüzetekkel is készülünk!

Alkotás közben vendégeink vagytok a Hygge kávézójában egy helyben sütött péksüteményre és szuper dán specialty kávékat is kóstolhattok majd a süti mellé!

A workshop részvételi díja 7.900.- Ft, ez tartalmazza a pecsét elkészítését és az A6-os méretű környezetbarát kisnotesz árát. 

Időpont: 2018. április 7. szombat 11.00 – 13.00

Helyszín: Stilshop / Hygge 

• Jelentkezés emailben: office.visu@gmail.com
• A regisztrációnál add meg a teljes neved és a telefonszámod!
• Regisztráció és díjfizetési határidő: április 3., kedd.

Szeretettel várunk!
🖤