Esther by Ducsai

A hazai táskatervezők között állandó minőséget képvisel már hosszú évek úta Ducsai Judit márkája a Ducsai.Leather.Goods. anélkül, hogy a szezonális trendek diktálta rohanást magára nézve kötelezőnek érezné. Idén nyáron a kollekció új terméktípussal bővült: az Esther hátizsák iagzi nőies darab lett, finoman elegáns, és egyúttal praktikus is.

A Ducsai.Leather.Goods a lassú építkezés híve. A márka célkitűzése, hogy magas minőségű, a hétköznapi, rohanó élet igényeit kiszolgáló praktikus és egyszerre esztétikus kiegészítőket tervezzen. Új termékei a fogyasztói igényekre reagálnak, amit a vásárlóikkal fenntartott szoros kapcsolatnak köszönhetően tudnak mindig naprakészen felmérni.

“Szeretjük bevonni a tervezésbe a játékos vásárlóinkat, így nem félünk megkérdezni tőlük, milyen táskára van szükségük a mindennapokban. ESTHER hátizsákunkat igazi városi nőknek találtuk ki, akik megállíthatatlanul, végtelen lendülettel vágnak neki a napi kihívásoknak. Nem csak külső megjelenésére jellemző az egyszerű praktikum, hanem belső tereit is a jól szeparálhatóság és a rendszerezés igénye hatja át. Vízlepergető belső béléssel és számtalan zsebbel állja majd a kihívásokat” – meséli Judit az új hátizsákokról.

A Ducsai termékek külünlegessége, hogy olyan hazai manufaktúrában készülnek, ahol megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak professzionális szakemberek útmutatásával. Így a táskák megvásárlásával egyúttal jó célt is szolgálunk!