Magyar Designt Karácsonyra – KELE Holiday Market

Csak ma reggel három szuper karácsonyi design vásár jött szemben a Facebookon, így azonnal meg is született ennek a cikksorozatnak az ötlete: hol vásárolj karácsonyra magyar designterméket alcímmel. Csak a legjobbakat ajánljuk, hátha egyre többeknek sikerül elkerülni idén a bevásárlóközpontok elmbebeteg forgatagát, íly módon támogatva a klassz hazai tervezői márkákat! Fogadjátok szeretettel ezt a kis adventi gyűjtést és vásároljatok minél többen magyar tervezőktől idén karácsonykor!

Sorozatunk első eseménye a KELE HOLIDAY MARKET, Kele Ildi fashion márkájának 3 napos kisvására a Vitkovics Mihály utcában, a Gerlóczy mellett.

A KELE pop up üzletében biztosan megtaláljátok a tökéletes ajándékot Neki vagy magatoknak! Öltöztessétek a fát is KELE-be, és küldjetek a szeretteiteknek a KELE tervezője által rajzolt képeslapokat! A pop up üzlet alkalmából a bestseller KELE darabok kedvezményes áron lesznek elérhetőek, és bemutatkozik a márka új kollekciója, a Rocking Threads is.

A ‘ROCKING THREADS’ mini kollekció motívumvilágát Kárász Mariska, az 1920-as években New Yorkban jelentős karriert befutott magyar származású divattervező és textilművész absztrakt hímzései és az ásványok inspirálták. Az egyszínű pulóvereket Kele Ildikó kézzel hímzett, különböző méretű, ásvány motívumai teszik különlegessé. A kőzetek színvilága köszön vissza a tél nélkülözhetetlen, csíkos darabjain is.

KELE HOLIDAY MARKET – Vitkovics Mihály utca 5. 

nyitva tartás:
december 6. csütörtök 10:00-20:00
december 7. péntek 10:00-20:00
december 8. szombat 10:00-21:00

fotó: Tarján Gergely
make up: Demény Kinga
modellek: Szederkényi Demeter Lilla, Szederkényi József és Szederke