Blind Chic. – This is how we exit

SZuper vadiúj kollekcióval és a hozzátartozó gyönyörű kisvideóval készült az őszi-téli szezonra kedvenc hazai táskamárkánk, a Blind Chic. A kollekció története néhány évre nyúlik vissza, amikor Julcsi és Neza, a márka tervezői egyre több időt töltöttek a városon kívül – kirándulással, két keréken, kajakban. Az új kollekció darabjai a megszokottnál kicsit túrásabb karakterűek, ugyanakkor városi hétköznapokra is tökéletesen alkalmasak!

“Minél több időt töltöttünk a szabadban, annál inkább szükségét éreztük, hogy létrehozzunk a kollekción belül egy technikaibb vonalat azok számára, akik a könnyű, tartós anyagokat részesítik előnyben, melyek tisztítása is egyszerűbb. A végső elhatározás idén nyáron született meg egy borsodi kirándulás alkalmával, Rudabányán, ezen a gyönyörű helyen, ahol Magyarország legmélyebb tava is található. A tó és a csodás természeti környezet szerelem volt első látásra” –  mesélik a lányok az új kollekció létrejöttéről.

A kollekcióban három új modell látott napvilágot öt különböző színben, limitált darabszámban. A MANU kormánytáskából tíz darab készült, amely a kiegészítő első csomagtartóval együtt rendelhető a Blind Chic. webshopból.

A SAMU kerékpáros csomagtartótáska párban készül a biztonságos egyensúly érdekében, de külön-külön is rendelhető. A praktikus és univerzális kampóknak köszönhetően rögzítése egy mozdulat, a táskák garantáltan stabilan csatlakoznak a csomagtartóhoz, és a legtöbb csomagtartóval kompatibilisek.

És most jön személyes kedvencem, a RUDI, a Blind Chic. történetének eddigi  legkényelmesebb hátija. Jómagam két és fél éve viselem töretlen lelkesedéssel minden nap kedvenc BUB BLACK Blind Chic. táskámat, ami a mai napig tökéletesen ellátja a funkcióját, de ezen a ponton azért erősen megdobbant a szívem!

A RUDI Vizálló anyagból készült és a teljes szigetelés érdekében extra belső béléssel és kivehető belső zsebbel lett felszerelve. Szuper könnyű, különlegesen ellenálló darab, ergonómikus, lélegző hátrésszel és vállpántokkal a teljes kényelemért. Elsőre tűnhet a szokásosnál kicsit technikaibb zsáknak, de ha az a fajta vagy, aki minden nap cipel magával egy kulacsot, kávésbögrét (hogy ne műanyagpalackból és elviteles kávéspohárból igya a kávét/vizet), az a két oldalsó zseb a hétköznapi városi viseletben is jó szolgálatot tesz! A Rudi öt színben készült, minden árnyalatból összesen 15-20 limitált darabszámban!