NORDIC XMAS MARKET

Folytatódik karácsonyi design vásár ajánló sorozatunk, ezúttal dekoráció témában! A Wild Flower Bar alapítói, Kata és Mimi a karácsonyi dekoráció terén is a természetesre esküsznek – csillogó, masnis, túlburjánzó lakásdíszek helyett az általuk készített csokrok és koszorúk a növények természetes szépségét hangsúlyozva teremtenek különleges karácsonyi hangulatot a lakásban!

“Szerintünk a karácsonynak nem feltétlenül kell csillogónak, tarkának és glitteresnek lennie. Ha te is így érzed, látogass el hozzánk a NORDIC XMAS MARKET-re, ahol mesés földszínekkel, természetes illatokkal, különleges növényekkel és értékálló ajándékokkal várunk” – mondják a lányok.

December 5-én kívül-belül “új ruhába öltözik” a Wild Flower Bar Vitkovics Mihály utcai kis boltja és egészen karácsonyig “viseli” is majd azt: december 23-ig NORDIC MARKET-té alakul át a kis sarok. A friss virágok helyét más szépségek veszik át: üvegbúrába bújtatott fenyők, csodaszép koszorúk, dán illatgyertyák, fali makramék, északi stílusú kaspók, növényes könyvek, meseszép noteszek, praktikus clutch-ok, és még sok minden más. Rádásul ezen az eseményen debütálnak limitált szériás kutyaszettjeik: nyakörvek és pórázok, “cool but cozy” jeligével.

Időpont: 2018. december 5-től december 23-ig
Nyitvatartás: hétköznap 13-19 óra, hétvégén 10-17 óra, kivéve 
december 9..: zárva, december 13-án pedig rövidített nyitvatartás 13-16 óra között
Cím: Budapest, 5. kerület, Vitkovics Mihály utca 3-5.