Magyar Design – LumoConcept

A LumoConcept stúdiója professzionális egyedi világítstechnikai megoldásokat kínál. Szakmai profiljuk a világítástechnikai koncepció kidolgozásától kezdve az egyedi lámpatestek kivitelezésén és installálásán át a teljes folyamatot lefedi, aminek eredményeképp a lámpatest és az általa kibocsátott fény a belsőépítészeti koncepció szerves részeként, különleges hangsúllyal van jelen a térélményben.

A LumoConcept tervezőcsapata építészekkel és belsőépítészekkel szoros együttműködésben dolgozva valósít meg kreatív ötleteket, komplex, egyedi tervezésű installációkat és világítási rendszereket.

Gazdag portfóliójukban számos budapesti üzlet, étterem, kávézó és magánapartman is szerepel. A munkájukra jellemző megoldásorientált attitűdnek, kreativitásnak és professzionális kivitelezésnek köszönhetően egészen különleges minőséget képviselnek a hazai piacon. A Magyar Design kiállítás standján négy különböző világítótestet mutatnak be idén.

A LumoConcept lámpáit élőben az OtthonDesign kiállítás Magyar Design válogatásában láthathják az érdeklődők április 3-tól 7-ig a Hungexpo G pavilonjának 503-as standján.