Magyar Design – LVG Textile Art

Lőrincz V. Gabi kézzel szövött szőnyegei egyedi, megfizethető, dekoratív darabok. Tervezői attitűdjére a bátor kísérletező kedv és a szakmai kíváncsiság jellemző. Az LVG szőnyegkollekciójában különféle szövési technikákkal készült egyedi textilművészeti alkotásokat, szőnyegeket, lakástextileket, textiltárgyakat találunk.

“A textil körülveszi mindennapjainkat és olyan sok arca, karaktere, oldala van, hogy lehetetlenség betelni vele. Legalábbis én felfedező útra indulok valahányszor a kezembe veszem. Kreatív, nyitott gondolkozású designer vagyok, folyton kísérletezem technikákkal, alapanyagokkal vagy kitekintek a textil világából a média felé, ahol szintén keresem az érdekes megoldásokat egy-egy gondolat vizuális megfogalmazásához” – mondja Gabi a textilhez fűződő kapcsolatáról.

Gabi az alkotás mellett nagy hangsúlyt fektet a képzésre, tehetséggondozásra: rendszeresen tart szövetszövő koruzusokat és workshopokat is.

Az idei OtthonDesign kiállítás Magyar Design standjára látogatók élőben is láthatják néhány munkáját április 3. és 7. között a Hungexpo G pavilonjának 503-as standján!