Magyar Design – PDSIGN

A PDSIGN tervezőcsapatának legújabb darabjait évről-évre láthatják az érdeklődők a tavaszi Otthon Design kiállítás Magyar Design standján – idén sincs ez másképp.

A PDSIGN formatervező stúdiót 2010-ben alapította Pataki Dávid és Sárközi Lilla. Pataki Dávid a stúdió tervezője, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett fémműves formatervezőként. Az egyetemi évek alatt a tervezési feladatok sokszínűsége megalapozta a stúdió munkáinak széles spektrumát, amely ékszerektől tárgyakon, lámpákon, bútorokon át a belső terek tervezéséig és kivitelezéséig tart. Legyen szó megbízásról, vagy saját munkáról, egyedi tárgyról vagy sorozatban készültről, a legfontosabb szempont, hogy kézzel fogható eredmény szülessen, ezért a stúdió folyamatosan keresi az alternatív megoldásokat, technikákat, anyagokat, amelyek segítik a saját, manufakturális kivitelezést.

A PDSIGN saját kollekciójának bútorai és kiegészítő mellett egyre több egyedi bútort és belsőépítészeti megoldást tervez és kivitelez a kis stúdió. Az Otthon Design kiállítás Magyar Design standján az idei évben két új bútoruk van jelen:  a tavaly bemutatott ülőkét, fogast és nyitott komódot követően idén a ROCK@ rocket bárszékkel bővült a bútorcsalád.  Szintén idén mutatkozik be a NUOVA éjjeliszekrény, ami pedig kifejezetten a kiállítás a hálószoba kompozíciójához készült.

A bútorokat élőben az OtthonDesign kiállítás Magyar Design válogatásában láthathják az érdeklődők április 3-tól 7-ig a Hungexpo G pavilonjának 503-as standján.