LIMITÁLT KAPSZULAKOLLEKCIÓVAL ÜNNEPLI 10. SZÜLETÉSNAPJÁT A NON+

Idén ünnepli 10 éves születésnapját a NON+, ez alkalomból született meg a márka 10 fazonból álló limitált kapszulakollekciója. Minden modellből összesen 10 darab készült, minden egyes darab sorszámozott és dedikált.

Letisztult minimalizmus, visszafogott paletta és kényelmes funkcionalizmus – a NON+ alapmottója nem változott az elmúlt tíz év során. Az egyszerű vonalakkal megalkotott, sportos, vagány ugyanakkor kényelmesen elegáns darabok következetes állandóságot képviselnek, maradandót alkotva a gyorsan változó trendek világában.

“Hosszú utat járt be a NON+ az elmúlt tíz év alatt, munkánkat az állandó tanulás és fejlődés, a változó piaci körülményekhez való alkalmazkodás és a kitartó, lelkes szakmai elkötelezettség jellemzi az első perctől fogva a mai napig. A tíz éves kollekcióval tulajdonképpen ezt ünnepeljük, a kollekció fehér és cirmos szürke pamutból készült szuperkényelmes fazonjai a kevesebb több elve mentén stílusos mindennapi viseletet biztosítanak” – mondja Kiss Sarolta, a NON+ alapítója.

A jubileumi limitált kollekcióhoz Szolnoki-Szendrődi Judit, a Malinovka márka alapítója tervezett különleges grafikát, amely a címkéken, árcédulákon és a kollekciót kiegészítő, nagy méretű shopperen is megjelenik.

“Nagyon örülök, hogy Saci engem kért fel a NON+ jubileumi kollekciójához tartozó grafika megtervezésére, főképp azért, mert kettőnk gondolkodásmódjában és vizuális világában erős átfedést érzek. A grafikai tervezés során több ötlet is született, de a véglegeset éreztem az első perctől fogva a legerősebbnek. Biztos voltam benne, hogy működni fog és olyan letisztult, ugyanakkor karakteres vizuális megoldás jön létre, amivel mindketten tökéletesen tudunk azonosulni” – meséli Judit a kollaborációról.

A július 4-én megjelenő kollekció a NON+ webshopon és a NON+ Showroomban is elérhető. A Showroom ez alkalomból 3 napos nyitva tartással és proseccoval várja az érdeklődőket.

NON+ SHOWROOM/ HEAD OFFICE

MOM LAKÓPARK
1126 Budapest, Dolgos utca 2. 2. épület, 1. emelet 5. (a 2. épület bejárata a MOM Park hátsó kijáratával jobbra szemben található)

NON+ SHOWROOM nyitva tartás:

Július 4. csütörtök 11:00-19:00

Július 5. péntek 11:00-19:00

Július 6. szombat 11:00-19:00

Fotó: Kiss Lenke ‘Dalocska’
Modell: 
Farkas Laura
Smink, haj: 
Agnes Pataky Makeup artist