Megérkezett Budapest leglaposabb palackja

A Bomo Art elhozta Budapestnek a világ egyik legmenőbb palackját, a PHIL kulacsot, amely nem csak formatervezését tekintve különleges és kényelmes, de szerepel rajta egy nagyon alapos lista a főváros nyilvános kútjainak megjelölésével, így bátorítva a designérzékeny környezettudatos vízivókat a fenntarthatóbb vízfogyasztásra.

A csapvíz finom! A budapesti csapvíz minősége pedig egyenesen kíváló!
Ráadásul környezetkímélő is, ha újratöltött palackot használunk eldobható ásványvizes műanyagok helyett. Ebben a jó szokásban segít PHIL, a városi palack, aminek hátulján található egy lista a város ivóvízkútjairól. Ezek biztonságos, hivatalos lista alapján összeállított ivóvíz-források, könnyen megtalálható címekkel.

Az 500 ml-es,  9,5 x 4 x 17 cm-es PETG palack nem tartalmaz BPA-t, azaz biszfenol-t, ipari vegyi anyagot és 100 %-ban lebomló. Olaszországban készül, kupakja aluminiumból van és lapos formátumának köszönhetően a kisebb méretű táskákban is kényelmesen elfér. A PHIL kollekcióban Európa legnépszerűbb nagyvárosai mellett megjelent már bostoni, kyotoi, tokyoi és New York-i kulacs is, és valóban legfőbb ideje volt, hogy Budapest is bekerüljön a PHIL-gyűjteménybe!

“Amikor először találkoztunk ezzel a remek formatervezésű kulaccsal, azonnal tudtuk, hogy Budapestnek is szüksége van egy ilyenfajta “palack-térképre”. A Palomarral közösen összegeztük a budapesti ingyenes ivókutak hivatalos listáját, és elkészült a PHIL Budapest. Büszkék vagyunk, hogy mi lehetünk a magyarországi forgalmazói ennek a szuper kis palacknak! Remek ajándék a mindennapokra!” – mondja Boldizsár Károly, a Bomo Art alapítója az együttműködésről.

A PHIL Budapest hamarosan kapható lesz a Stilshop kínálatában is!

Képek forrása: Bomo Art Budapest