Hibátlan ízlés – Az isztambuli House Hotel Nisantasi belsőépítészete

House Hotel Nisantasi

Isztambul legelőkelőbb negyedében nyílt mostanában ez a kivételesen jó ízléssel tervezett és kivitelezett boutique hotel, a House Hotel Nisantasi, az Autoban design stúdió legfrisebb munkája.

House Hotel Nisantasi

Nisantasi Isztambul legelegánsabb bevásárlónegyede, itt épült a House Café hálózat második szállodája a nagyszerű Autoban tervezésében és kivitelezésében. Az Autobanról korábban írtunk már, páratlanul kreatív tervező csapat Törökországból, bútoraik és belsőépítészeti munkáik az elmúlt néhány évben tematikus magazinok és blogok kedvenc témái közé tartoznak. Nem véletlenül.

House Hotel Nisantasi

És hogy miért szeretem olyan nagyon az Autoban-t? Hát nézzétek meg, milyen klassz vonalvezetésűek a bútoraik, milyen szépen használják a magas minőségű anyagokat és mennyire jellegzetes, kicsit a 70-es évekre emlékeztető stílusuk, nagyszerű! Na de vissza a hotelhez…

House Hotel Nisantasi

A House Hotel 45 szobában várja a vendégeket, lakosztályaikat 5 különböző kategóriába sorolják – Classic, Deluxe, Junior, Terrace Deluxe és Terrace Junior, az árfekvésnek megfelelően. Az elegáns belsőépítészeti megoldások mellett az Autoban egy kimondottan a hotelnek tervezett bútorsorozattal nyomta rá összetéveszthetetlen bélyegét a megjelenésre.

House Hotel Nisantasi

House Hotel Nisantasi

www.thehousehotel.com

www.autoban212.com

Via  Contemporist