Vadjutka Cserevirágai – Most a Stilblog olvasóinak kedvezménnyel!

Vadjutka munkáit korábban bemutattuk már, ezúttal friss újdonságait, a Cserevirágokat szeretnénk Veletek megismertetni, melyeket Ti, kedves Stilblog olvasók Karácsonyig kedvezményesen vásárolhattok meg Juditnál. A részletekért olvassatok tovább!

Vadjutka - Cserevirágok

A Cserevirág igen egyszerű lény: nem fotoszintetizál, nem kell átültetni és még öntözni sem kell gyakran. Helyette egy pattintással átváltozik hangulatnak, színeknek, esetleg időjárásnak megfelelően. Az eljárás igen egyszerű: megfogjuk a nagyobbik, lánccal ellátott virágot, és egy pattintással leszedjük a rajta épp elhelyezett kisebbiket, majd kicseréljük egy másik színűre. Ennyi.

Vadjutka - Cserevirágok

Vadjutka - Cserevirágok

“Körülbelül egy éve rajzoltam valamit a füzetembe: patenttal a közepén ellátott virág volt. Aztán lapoztam a füzetben, pihent az ötlet. Nyáron aztán beszélgetni kezdtünk Ács Ilonával, a Laoni Leather Design tervezőjével, minek eredményeképp kaptam tőlük finom, illatos olasz bőrdarabkákat kipróbálásra. Ekkor jött a felismerés: az egy évvel ezelőtt rajzolgatott ötlet, a patenttal cserélhető, virág-formájú medál bőrből megvalósítható. A felismerést hosszú kísérletezés és különféle gépek felfedezése követte, mígnem megszületett a Vadjutka-Laoni együttműködés eredménye: a Cserevirág.” – Meséli Judit a Cserevirágok születésének történetét.

Vadjutka - Cserevirágok

Vadjutka - Cserevirágok

És az AKCIÓÓÓÓÓÓÓÓ:

Judit nagyon kedves felajánlást tett a Stilbog olvasói számára: December 23.-ig minden olvasónk 15% kedvezményt kap a virágok árából, akár a WAMP-on (dec 5, 12, 19, Millenáris B csarnok), akár a Vadjutka websopban vásárol. A kedvezmény érvényesítéséhez ne feledjétek használni a Vadjutka-Stilblog akció jelszavát, ami nem más, mint “aki a virágot szereti…”

És ha már úgy is elkerülhetetlenül közeleg a Karácsony, ajánljuk figyelmetekbe Vadjutka többi csodás ékszerét és kiegészítőjét is melyeket megtaláltok az Etsy-n és a Meska shopban is! Jó nézelődést és vásárlást!

Vadjutka