Pop-up WAMP a MOM Parkban

Május 26-ig tart nyitva a MOM Parkban a WAMP ideiglenes Pop-up üzlete, melynek kínálatában hazai tervezők egyedi, prémium minőségű ruháit és kiegészítőit találják meg az érdeklődők. Nézzetek be!

Nagy örömmel és kíváncsisággal fogadtuk a WAMP új projektjét, a MOM Park bevásárlóközpontjába kitelepült ideiglenes kis üzletet, mely sok hazai tervezőnek jelent nagyszerű lehetőséget, a pláza látogatóközönsége pedig megismerkedhet olyan fiatal tehetséges tervezők munkáival, melyekkel – ha nem rendszeres vendége a WAMPnak – elképzelhető, hogy nem futna össze. A WAMP szervezői által komoly minőségi kritériumok alapján összeválogatott, 20 tervező munkáiból álló kollekcióban többek között megtalálhatók Anna Zaboeva cipői, Gyulai Nati ruhakölteményei, a 2in1 kismama kollekciója, a sportosabb vonal barátai számára pedig helyet kaptak a kollekcióban a NON+ nagyszerű darabjai is a Laoni, Lengyel Zsuzsi, vagy Juhász Dóra kiegészítői mellett.

A pop-up store megvalósítása stratégiai fontosságú lépés a WAMP történetében, melynek keretében első alkalommal mutat be merőben új kontextusban minőségi válogatást a legjobb hazai designerek munkáiból.  Az ideiglenes üzlet a  MOM Park földszintjén kapott helyet, s nem csupán divatbutikként üzemel, hanem meghirdetett időpontokban maguk a tervezők adnak személyre szabott tanácsokat az érdeklődőknek, melynek részleteiről a WAMP Facebookján tájékozódhattok!

Nyitva tartás: május 26-ig. H-Sz: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00