Megérkezett a Cukrosbácsi!

Új pólómintával rukkoltak elő a Mafla.hu tervezői a közelmúltban. A Sugar Daddy köré hamarosan igazi kis városi történet épült, hiszen alkalmat adott két hasonlóan gondolkodó kreatív csapat, a Mafla.hu és a együttműködésére, melyből egy remek kis mood video is született.

“Amikor elkészült Sugar Daddy, az új mintánk, azonnal tudtuk, hogy szeretnénk valami kis aprósággal különlegessé, emlékezetessé tenni a limitált sorozat darabjait, az édesség pedig kézenfekvő választásnak tűnt. Sokféle ötletünk volt, de egyik sem volt alkalmas arra, hogy kiküldjük a póló dobozában. Egy kiállításon találkoztam a , és azonnal tudtam, hogy a kémcsöves csomagolás  lesz az igazi!” –  Meséli Sárfi Annamária, a Mafla.hu tervezője.

Nyomban felkeresték  Cukorkáékat, akik lelkesen fogadták az együttműködés ötletét, majd egy szép csütörtöki napon a Mafla elfoglalta a Cukorka Múzeum körúti bázisát és leforgatták a One day as a Sugar Daddy című kisfilmet. A filmen keresztül bepillanthatunk a Cukorka dolgos hétköznapjaiba, és kiderül az is, hogyan készül a különleges Mafla-cukorka, melyet minden Sugar Daddy póló csomagolásában meglepetésként találhatnak a leendő cukrosbácsik!

“Felejthetetlen volt számunkra a készítés folyamata és mondhatni tátott szájjal figyeltük, hogyan kap végleges formát a Mafla-cukorka.  Ha szeretnétek személyesen is kipróbálni a cukorkakészítést, látogassátok meg a , ahol nem mindennapi élményben lesz részetek! ” – Mondja Doma Tibor, a Mafla.hu tulajdonosa,

A Mafla.hu egyedi, limitált szériás pólói hazai tervezésben és gyártásban, saját szabásmintával, kiváló minőségű anyagokból készülnek. Minden póló saját tervezésű, rendkívül vonzó dobozban jut el a vásárlóhoz, ezzel adva karakteres, igényes és szeretni való megjelenést minden újabb Mafla darabnak. A Mafla csapata pedig rendszerint kis különleges meglepetéssel is kedveskedik vásárlóinak – a kedvenc Kakasos nyalókánk után a rumos-szilvás-fahéjas Cukorka a csábító hagyomány méltó folytatása!

Olvassátok el korábbi cikkünket is, melyben részletesen bemutatjuk a Maflát!

www.mafla.hu