Non+ Pop-up a MOM Parkban

A múlt héten megnyílt egyik kedvenc hazai divatmárkánk, a NON+ adventi pop-up boltja a MOM Parkban. Kukkantsatok be velünk!

Az üzlet a MOM Park utcaszintjén kapott helyett az adventi szezon idejére. Az ideiglenes boltokra jellemző költésghatékony kialakítás ebben az esetben kreatív játékossággal és hívogató dekoratív jelleggel párosult. Persze tanácsért nem kellett a szomszédba menni, hiszen a márka alapítója, Kiss Saci (számtalan izgalmas profilja mellett) eredendően lakberendező, érezhető is az üzletbe belépve azonnal a rá jellemző letisztult, profi, ugyanakkor szerethetően kedves atmoszféra.

A NON+ a Zagazum gyerekruha márkával karöltve járta ki magának a lehetőséget, hogy a MOM Park egyik ideiglenesen üresen álló üzlethelyiségét a karácsonyi szezon előtt kibérelje, ami nem csupán remek ötlet, de nagyszerű lehetőség is egy feltörekvő márka esetében. Az ideiglenes bérlők a lehetőségekből a maximumot kihozva alakították ki az üzletbelső dekorációját, melynek sikere a számos meg-meg álló látogatók arcáról olvasható le a leginkább, akik az izgalmas dekorációnak természetesen nem tudnak ellenállni, és hipphopp már bent is teremnek a boltban. A kollekció pedig már magáért beszél!

A design kialakításában jelentős része volt Csepella Olivér, Moravszki Kata és Kiss Lenke Dorottya Képzőművészeti egyetemista hallgatóknak, rajzaiktól, dekorációiktól kelt életre az üzlet, olyannyira, hogy még a próbafülke sem maradt dekor nélkül!

Látogassatok el a MOM Parkba, csodáljátok meg az üzletet, és ha már ott vagytok, úgy sem tudtok ellenállni a NON+ darabjainak, ha nem is magatoknak, hát ajándékba!

www.nonplusz.hu

A fotókat Kiss Lenke Dorottya készítette.