LLLLONGBOARD A VVVVILLÁNYIN

Különleges gyűjteménnyel várja a szabad stílus rajongóit Koller Juli és Jassek Balázs kiállítása április 2-től 4-ig a Villányi úti Stég kiállítótermében. A kiállítás a Llllongboard manufaktúra munkáját mutatja be – tanúi lehetünk a gördeszkák, vagyis Llllongboardok születésének, az alkotás folyamatának, a deszkák elő- és útóéletének, mindezt személyes kontextusba helyezve, megismerve a longboardok tulajdonosait és a deszkákhoz fűződő kapcsolatukat.

1

A Stég skateshop mára lassan egyedülálló színfoltként állja az idő és a plázák támasztotta élhetetlen helyzet próbáját a városi egyik utolsó, független deszkás boltjaként. Jassek Balázs, az üzlet tulajdonosa ezzel a gyűjteménnyel indítja útjára a Stég kiállítássorozatát, melynek keretében a deszkás szubkultúrát és annak értékeit kívánja népszerűsíteni. És mi lehetne jobb tematika egy ilyen sorozat kezdő tárlata számára, mint a legszexibb hazai longboard manufaktúra munkájának bemutatása?!

A Llllongboard márka deszkái Koller Juli és Káldi Gergő óbudai műhelyében egyéni elképzeléseket megvalósítva, egyedi ízlés alapján készülnek, az új tulajdonossal közös tervezést követően. A deszkák ragasztása, préselése, a körbevágás és a csiszolás mind kézzel történik, kis gépi eszközökkel, vagy kézi szerszámokkal. Nincs két ugyanolyan darab!

3

A kiállítás keretében a manufaktúra elmúlt években készített egyedi lapjai láthatóak. A kiállítás különlegessége, hogy a longboardok tulajdonosait is megismerhetjük, így kapunk ízelítőt minden egyes Llllongboard személyes történetéből.

Sok szeretettel várja a Stég és a Llllongboard csapata az érdeklődőket a kiállítás megnyitóján, április 2-án 19 órakor! Mivel a deszkák tulajdonosai nehezen bírják ki néhány napnál tovább longboardjuk nélkül, a kiállítás csupán néhány napig, április 2-től 4-ig lesz látható a Villányi út 36. szám alatt, a Stég kiállítótermében.