4. Stilblog design weekend

Azzal talán már nem okozunk meglepetést, hogy a Design Hét apropójából idén is szervezünk design vásárt, ám a kínálat annál nagyobb meglepetéseket tartogat! Egy tucat olyan tervezővel találkozhattok ugyanis október 5-én a király utcai Centrál Passage-ban, akikkel még egyik korábbi rendezvényünkön sem, sőt, olyan is akad közöttük, akikről még csak ezután írunk cikket. Szóval vasárnap a múltat, a jelent és a jövőt is megelevenítjük. Ja, és mesebirodalomba is elrepítünk benneteket, ha az időutazás még nem volna elég… 🙂

dw1

dw4

Nem is olyan rég olvashattátok például Bajai Zsuról szóló írásunkat… nos, ő és csodaszép ruhái is tarkítják a vásárt. A Delacier kiegészítőket ismeritek? Ha netán még nem, akkor most nyílik rá alkalom. Yaya. Úgy értjük, ja, ahogy a Yaya kiegészítőket is megismerhetitek. 😀 S ha úgy tartja kedvetek, akár a JU Ninelle vagy a SPOSA különleges ruháiban is hazatérhettek.

dw3

dw2

dw11

Miután pedig alaposan teleragasztottátok magatokat TATZ tetkókkal – hiszen ezeket is eléritek a vásáron –, érdemes a papír részleg újdonságaival is barátkozni, hiszen megcsodálhatjátok Pajer Lilla mesebeli remekeit, valamint a Pupili Papír is a mesék birodalmába repít majd benneteket.

dw5

dw6

dw7

S hogy legyen miben hazavinni a sok kincset, jól jöhet egy táska a ZAGONDesigntól, vagy a POPO-tól.

dw8

dw9

A sok élmény hatására várhatóan meg is éheztek majd, úgyhogy természetesen finomságok között is válogathattok. Már alig várjuk, hogy a Műhely kávézós Góg Angéla fenomenális íz- és látványvilágú falatkáit csipegessük!

dw10

A listát persze még naphosszat sorolhatnánk, a kis ízelítőn kívül természetesen még rrrengeteg tervezővel és márkával találkozhattok vasárnap 10 és 19 óra között a Centrál Passage-ban. Már csak az a kérdés, hogy veled is találkozunk-e? 🙂

A további résztvevők listája folyamatosan frissül a bestofstilblog.hu oldalunkon.