TATZ X ART HEKK

Tóth Andrej ART HEKK elnevezésű képzőművészeti projektjéről korábban meséltünk már, mostani cikkünk apropója egy izgalmas együttműködés, mely néhány napja látott napvilágot. A TATZ ideiglenes tetoválásokkal foglalkozó márkával együttműködésben jelent meg 2 vadonatúj tetkó szett a képzőművész mintáival, melyeket mostantól bőrön viselve érezhetjük át teljes egészében a balatoni hangulatot!

Screen Shot 2015-07-08 at 11.51.09

Andrej ART HEKK elnevezésű projektje még tavaly nyáron látott napvilágot egy kiállítás keretében. Az ART HEKK sorozat a Balaton témáját dolgozza fel. A magyar tenger jellegzetes szereplői, színterei az Andrej képeire oly jellemző naiv bájjal, ugyanakkor nem kevés iróniával kerülnek bemutatásra: az elmaradhatatlan balatoni lángos, a hekk és a kovászos uborka most fatáblákról, deszkáról, szekrényajtókról, málnás rekeszekről kacsint vissza ránk.

“Stílusában, életérzésben a szicíliai anyagom továbbgondolása a Plattensee sorozat, csak mindez a magyar tengernél, ahol nyaranta kiülhetek a strand büféjébe egy fekete és egy könnyű, hideg fröccs kíséretében, szemlélve a körülöttem zajló életet, színeket, formákat” – meséli Andrej a sorozatról, melynek szereplői idén nyáron táskákon, képeslapokon, pólókon és ideiglenes tetkókon is megjelentek.

TATZ_Laura TATZ_face Screen Shot 2015-07-08 at 11.50.27

Az ART HEKK termékpaletta újdonságaként mutatkozott be a hétvégén a Pakli és az Art Hekk TATZ szett. A Pakliban 3 különböző minta található Andrej klasszikus karaktereivel, az Art Hekkben pedig öt szétvágható halacska rejtőzik.

Tihany

Az ART HEKK tetkók kaphatók a márka webshopjában, illetve nyár végéig minden szombaton aTihanyi Piac Placcon! Szerezzetek be egyet mindenképp, ha arra jártok!