Különleges építőjátékok pop-up boltja, nem csak gyerekeknek

A Plié by atelier design műhely Paulay Ede utcai stúdiója idén decemberben átalakul és különleges, humoros játékok boltjaként üzemel egészen karácsonyig. Az amerikai AREAWARE egyedi építőjátékaiból vett válogatás mellett a Plié by atelier saját készítésű tárgyai és játékai is megtalálhatóak lesznek, de bepillanthatunk akár az iroda mindennapjaiba is.

A Plié by atelier kreatív műhelyt Kiss-Gál Gergely és Kiss-Gál Zsuzsanna, az atelierarchitects építész stúdió alapítói, a Plié hajtogatós bútor tervezői hozták létre. A Paulay Ede utca 49. szám alatt található utcaportálos irodájuk idén decemberben izgalmas játékbolttá alakul át, ahol saját tervezésű játékaik és játékos hajtogatással felépülő kisbútoraik mellett az amerikai AREAWARE szellemes játékkollekciója is megtalálható.

plie_area_07

Az AREAWARE klasszikus stílusú, ugyanakkor friss designnal és humorral megalkotott játékai gyerekek és felnőttek számára egyaránt a kreativitás és a felszabadult játék örömét adják. Az AREAWARE-től különböző fa építőjátékokat, humoros puzzle játékokat, építhető kártyajátékokat és hajtogatható robotokat válogattak össze a szintén hajtogatható Plié tárgyak mellé. A Magyarországon kizárólag a Plié by atelier kreatív műhelyben kapható amerikai játékok mellett megtalálható a boltban a tervezők saját készítésű Plié Memory játéka is, melynek alapja a Vörös Krisztián grafikusművész által tervezett Plié logó.

areaware-cubebot-1

A játékbolt mellett a látogatóknak lehetőségük nyílik bepillantani egy kreatív alkolóműhely hétköznapjaiba is: a tervezők várnak mindenkit, akit érdekel az építés, a játék, és azokat is, akik olyan fejlesztő, kreatív játékokat keresnek, melyek gyönyörű dizájnnal és humorral készültek.

Nyitvatartás: 2016. december 6. – 2016. december 23. között mindennap 12.00-20.00 óráig

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 49., (Paulay Ede és Nagymező utca sarka Sugar Shoppal szemben)