Tavaszi Nyárváró a Manuelanal

A legszuperebb hazai gyerekruhák most kedvezményes áron lehetnek a Tiétek! Április 25. és 28. között a Manuela showroomban óriási leértékelés mellett válogathattok a régebbi tavaszi és nyári kollekciókból, valamint a vadiúj GOING HOME kollekció is elérhető már!

A Manuela márka 2005-ben látta meg a napvilágot Helsinkiben, akkor még nőiruha brandként, majd 2011-ben – 2 szuperédes kislány születését követően – jött létre a Manuela Kids Design már Budapesten, a gyerekruha szegmensre fókuszálva, melyet 2014-ben egészített ki a Flipy cipő kollekció. A márka filozófiáját legtalálóbban a dekoratív minimalizmus határozza meg – a skandináv puritanizmus és a magyar dekorativitás, a ránk jellemző növényi díszítőmotívumok metszetében.

Az idei tavaszi-nyári kollekció a Going Home címet kapta – a címválasztás már önmagában szuper, nálam elemi erővel idézi fel az általános iskolás délutánokat, mikor suli után megbeszéltük ki-kivel és merre megy haza. Ráadásul hazamenni mindig a legjobb dolog! Hozzá pedig a zseniális fotók ezekről a szupercuki gyerekekről – hát valami egészen tökéletesen hozzák számomra azt az egyszerre retró és egyszerre nagyon is mai hangulatot.

Az első 5 vásárló, aki az új kollekcióból választ április 25-én,  ajándékba kap egy szépséges égkék tornazsákot, de ezzel még nincs vége! Figyeljétek a Facebook eseményt, ahol minden nap új kedvezményeket találtok!