Készíts Karácsonyra… ékszert!

Emlékeztek még az Ékezet Galériára? Arra a műhely-galériára, ahol három ötvös hölgy tevékenykedik teljes összhangban, bizalomban és szeretetben? Ha lemaradtatok volna beszámolónkról, itt olvashatjátok. Besnyői Rita, Dés-Kertész Dóra és Kerékgyártó Szilvia ráadásul nem „csak” alkot és kiállít a közös műhelyben, hanem még Veletek is szeretnék megosztani szakmájuk néhány csínját-bínját! Bizony ám! December 8-ra (10-16h) workshopot szerveznek ugyanis „Domborítsd ki!” címmel, ahol különleges, saját készítésű ékszert alkothattok.

Ha már régóta dédelgetitek egy bizonyos fülbevaló, medál vagy gyűrű álmát, a szuperkedves lányok szakmai hozzáértésével, profi szerszámaikkal, ezüst felhasználásával életre is kelthetitek azokat! Persze az sem probléma, ha ötlet híján vagytok, van nekik bőven! 😉

Ezen a workshopon a domború formákra, kelyhekre, kagylókra, tálacskákra és a belőlük készült kiegészítőkre helyezik a hangsúlyt.

Ha kedvetek támadt személyes ajándékot kreálni, keressétek meg még ma a lányokat! (email: ekezetgaleria@gmail.com, telefon: 20-2786-506 (Dóra), 20-5601-361 (Rita))

Ha esetleg nem férnétek bele a létszámkeretbe, ne búsuljatok, túljelentkezés esetén örömmel szerveznek pót workshopot is egy másik időpontban! Illetve, ha szeretnétek, egyénileg is bejelentkezhettek, hiszen az Ékezet Galéria ajtaja tárva-nyitva áll!

Ha pedig úgy érzitek, nincs elegendő érzéketek az alkotáshoz, pedig egy ékszerrajongót szeretnétek meglepni Karácsonyra, ajándékozzátok meg ékszerkészítő utalvánnyal, amit egy januári workshopon válthat be. Ez is mesés ajándék!

A remek-mű és –hangulat garantált!

 

Egy másik saját készítési ajándéktippről pedig itt olvashattok –> Készíts Karácsonyra… újrahasznosított füzetet!