Design Hét Budapest – Nyitott Stúdiók – DOT for You

Baglyas Erika képzőművész 2015-ben alapította a számunkra oly kedves DOT for You márkát, melynek fő profilja egyedi noteszek tervezése és kivitelezése. Milánnal közös interjúsorozatunk első útja anno Erikához vezetett – a látogatás hatalmas élmény volt mindkettőnk számára. Főleg Erika színes és okos személyisége okán, és persze a gyönyörű papírok és termékek élménye is élénken bennünk maradt a mai napig. A jó hír, hogy ebben a különleges élményben az idei Design Hét Budapest Nyitott Stúdiók programjának látogatói is részesülhetnek, hiszen a DOT for You stúdiója is látogatható lesz két októberi alkalommal!  

_DSC7367

“Kaptam ötven darab nátronpapírral bevont kisfüzetet, hogy kezdjek velük valamit, így aztán befestettem őketMajd találtam egy nagy múltú könyvkötő műhelyt, ahol gyönyörű, kézzel vésett rézbetűkre bukkantamA műhely tulajdonosa megengedte, hogy ideiglenesen ott dolgozzak, és 100 darab már általam tervezett notesznek a könyvtábláit az ő gépeikkel prégeljem. Mivel ezek az eredetileg aranyozáshoz készült betűk anno még valóban kézzel készültek, a különlegességük abban áll, hogy minden darabjuk teljesen egyediEgy új terület felfedezése, a minőségi használati tárgyak és az apró részletek szeretete, egy-egy elkészült munka szépségének öröme motivált, hogy belevágjak a DOT for You márka elindításába”mesélte nekünk Erika a kezdetekről.

_DSC7335 _DSC7310 _DSC7305

Hogyan alakult a márka története az indulást követő 2-3 évben, milyen különlegesen színes termékpaletta és nyomdai eljárások tették igazán változatossá a márka kínálatát és milyen jövendőbeli tervekkel néz a jövőbe a tervező – ezt mind megtudhatjátok a Nyitott Stúdiók keretében, Erika személyes elmesélésében.

_DSC7303 _DSC7312

Amiről a stúdiólátogatáson szó lesz: minden, amit füzetekről, prégelésről, stancolásról tudni akartál, de sosem merted megkérdezni! A stúdiólátogatáson való részvétel regisztrációhoz kötött!

HELYSZÍN: DOT bázis

CÍM: 1072 Budapest, Klauzál tér 7.

IDŐPONT: október 9. és 12., 17:00-19:00

RÉSZTVEVŐK SZÁMA: alkalmanként max. 10 fő

REGISZTRÁCIÓ: designhet2017@dotforyou.hu

Fotók: Rácmolnár Milán