Valentin-napi ajándékötletek a Stilshopból

Összegyűjtüttünk a Stilshop polcairól rengeteg gyönyörű designterméket kizárólag hazai tervezőktől – egytől-egyig szuper ajándék lehet mind Valentin-napra, vagy csak úgy! Fogadjátok szeretettel!

A legkiválóbb minőségű papírból készült vászon kötéses rajzkönyv a Bomo Art Budapest és Barabás Zsófi kortárs képzőművész együttműködésének eredménye. Naplónak is tökéletes! A Virágos Pagony virágmagjait lassan ültethetitek, hogy tavaszra virágba boruljon a balkon vagy a kiskert! A Blacklist Design bőr pénztárcája pedig igazi 2face – fekete és rószaszín –  amilyen kedvetek épp adódik!

Konda Brigi gyönyörű, kézzel készített kerámiáihoz nem érdemes különösebben hosszas kommentárt fűzni, szépségük és minőségük annyira nyilvánvaló! Különféle színű belső mázzal készülnek, a külsejük egységes csokibarna kerámia.

Valentin-nap virág nélkül – haha, olyan nincs! A Virágos Pagony és a Covellin Stúdió együttműködésében készültek ezek az általunk oly nagyon szeretett szépséges herbáriumok, melyek kis fa tartójuk segítségével polcra is állíthatók. Az AB Concrete design mécsestartó látványa letisztult organikus formájának köszönhetően kifejezetten jól eső a szemnek. Tesztelve van!

A szuperszép sima lapos vászon borítású A5-ös Malinovka füzetekhez egészen tökéletesen illenek vadiúj Nandi karkötőink, nem gondoljátok? Jaj de szépek, hogy szeretjük!

Madárbarátoknak és papírbarátoknak ajánljuk az Absoloot magasnyomott borítós füzeteit A5-ös és A6-os méretben (zsebméret, igen), a Zador szappanok pedig szuper ajándék kiegészítők, számtalan illatváltozatban kaphatók, Laki Eszti tervezte csomagolásuk önmagában gyönyörűség!

A Nandi Bloom kollekciójában printeket, vászon neszeszereket és ásvány karkötőket találhattok, múlt héten érkeztek, a Stilshop kollekció legifjabb tagjai és nagyon örülünk nekik. Virágmagok még egyszer – nem lehet velük betelni, úgy látszik. Van 12 különböző, olyan virágos rétet lehet velük előállítani, mint a mesében!

Játéktetkóval sosem lehet mellélőni – a TEMPORARY kollekciójában legkedvesebb hazai illusztrátoraink alkotásai elevenednek meg ideiglenes tetkó formájában  – a hat különböző kollekcióban 5-5 egyedi minta található.

Nem csak azért szeretjük a Pastel Ceramics tányérkollekcióját, mert rajongunk a szürke színért! Minden egyes tálka kézi munkával készül, nincs két azonos darab, természetes szépségük miatt öröm rájuk nézni.

A Rubidium kézzel kötött Mars naplója gyönyörű kivitelezéssel és szuper minőségű papírból készül, akárcsak a Dot for YOU kis kávés füzetei. Zador szappanból pedig sosem elég.

A hatás kedvéért csupa rószaszín matricát választottunk az ajánlóba a JUSTa-tól, de van még fekete, szürke, ezüst és indokolt esetben zöld színű változat is belőlük. Nem csak falra! Ajánlunk melléjük színben (is) tökéletesen illő Malinovka zsebnoteszeket is. Garantált boldogság!

Nagyon édes a ZUG Műhely kis szivecskés grafikája, van belőle képeslap (ajándékkísérőnek) és A4-es print is – mindkettő pompás bekeretezve!

Müskinn pénztárcák és tolltartók az átláthatóság jegyében – nagyon szeretjük őket, akárcsak a Mano-faktúra kézzel készített, natúr csomagolású kecsketejes szappankollekció darabjait!

Evuska neszeszerei igazi természetes darabok, kézzel szitázva készül minden példány. A Mastrodesign muffin sótartójából van zöld és fehér is, de egészen biztos, hogy rószaszínben a legszebb. Még pár Zador szappan, reméljük még nem unjátok – a kompozíció megkívánta!

Végül pedig, de egyáltalán nem utolsó sorban szeretettel ajánljuk a Blacklist kézzel szitázott füzeteit és a Malinovka Befejezetlen című szerelmes könyvét, ami nélkül szintén nincs Valenin-nap. A könyvben Szolnoki-Szendrődi Judit grafikái egy-egy történet első néhány mondatát mesélik el, a lapok félig üresek, így a mese ezerféleképp folytatódhat!

Válasszátok ki a számotokra legkedvesebb ajándékot, amit szívesen be is csomagolunk Nektek. Ha pedig nálunk vásároltok, a BeoPlay kávézóban féláron ihatjátok a város legfinomabb kávéját!

Szeretettel várunk Titeket a Stilshopban!